sunnuntai 21.07.2019  | Johanna, Hanna, Jenni, Jonna, Jenna, Hannele, Hanne, Joanna, Johanna  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Hyökkääjä Petteri Wirtanen vahvistaa HC TPS:ää

kello?!

Hyökkääjä Petteri Wirtanen siirtyy HC TPS:ään marraskuun alkuun ulottuvalla sopimuksella.
3c
Liigajoukkue HC TPS on hankkinut hyökkäykseensä lisää leveyttä 32-vuotiaan Petteri Wirtasen muodossa. Wirtasen sopimus HC TPS:n kanssa ulottuu marraskuuta 3. päivänä alkavaan maaottelutaukoon saakka. Hän liittyy turkulaisseuran vahvuuteen välittömästi. Hän oli aiemmin vailla sopimusta tälle kaudelle.

– Hienoa päästä tämän tason organisaatioon ja joukkueeseen mukaan. Kaikkeni annan joukkueelle mitä miehestä vaan irtoaa, tuumaa Wirtanen tunnelmiaan sopimuksen syntymisestä, Wirtanen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Wirtanen on kaikkiaan kiekkoilut Liigassa 265 ottelua ja KHL-kaukaloissa hän pelannut 301 ottelua. Ennen sopimusta TPS:n kanssa Wirtanen oli pelannut KHL-joukkue Jokereissa kaudesta 2014−15 lähtien. Hän on kaksinkertainen Suomen mestari. Hän on juhlinut mestaruutta HPK:ssa 2006 ja HIFK:ssa 2011.

– Lähtökohtaisesti Wirtasen hankinnalla saamme kovaluonteisen ja päämärätietoisen pelaajan riveihimme. Poissaolojen myötä tarvitsimme hyökkäyspäähämme vahvistusta ja tiedämme tasan tarkkaan mitä ”Pera” tuo ryhmäämme, kommentoi puolestaan TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.


Jos Twitter-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.