tiistai 25.06.2019  | Uuno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Hyökkääjä Kurtis McLean TUTO Hockeyn paitaan

kello?!

Kanadalaishyökkääjä Kurtis McLean kiekkoilee maaottelutaukoon asti ulottuvalla sopimuksella TUTO Hockeyn riveissä.
TUTO Hockey on solminut maaottelutaukoon asti ulottuvan pelaajasopimuksen 37-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Kurtis McLeaninkanssa.

McLeanin aiemmat meriitit ovat häikäisevät. Oikealta laukovalle keskushyökkääjälle on kertynyt kokemusta lähes kaikista maailman huippusarjoista NHL:stä lähtien. Suomalaiset muistavat kanadalaishyökkääjän kenties parhaiten Rauman Lukossa vietetystä ajasta. Kaudella 2010-11 McLean nakutteli Lukossa tehoja lähes pisteper peli tahtiin, viimeistelemällä 60 runkosarjaottelussa 55 pistettä. Yhteensä taitavalla pelintekijällä on vyöllään 102 runkosarjaottelua (34+64=98) sekä 17 playoff-peliä (6+6=11) Liigassa.

Kaksi edellistä kautta McLean on kiekkoillut itävaltalaisen Graz 99ersin riveissä EBEL-liigaa. Jos hän on kiekkoillut runkosarjassa 101 ottelua tehtailen 23+52=75 tehopistettä, sekä playoffsotteluita hänelle on kertynyt vain viisi ja ainoastaan kaksi syöttöpistettä.

Kurtis McLean liittyy TUTOn vahvuuteen vieraspelissä KOOVEEta vastaan Tampereella keskiviikkona mikäli siirto ulkomailta saadaan maaliin ajoissa.

– Aloite Kurtisin pelaamiselle tällä viikolla tuli mieheltä itseltään maanantai-iltana. Siirtoprosessi käynnistettiin välittömästi, mutta tarvittavissa paperitöissä menee aikansa ja emme voi olla täysin varmoja pelaako McLean vielä Tampereella.
Tällä erää on sovittu kahdesta seuraavasta pelistä ja maaottelutauon jälkeen katsotaan missä mennään, kommentoi sopimusta TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola tiedotteessa.

Puolustaja Eetu Salmela saapuu HC Indians Kaarinasta kahden ottelun ajaksi

TUTOn vahvuuteen liittyy myös puolustaja Eetu Salmela saapuu HC Indians Kaarinasta kahden ottelun ajaksi.

– Salmela on ollut ”Inkkareitten” paras pakki alkukaudella. Indiansin päävalmentaja Miikka Laaksonen suositteli, että meidän tilanteeseen Salmela voisi olla sopiva palanen. Eetu Salmela on mukana kaksi ottelua ja myös hänen osaltaan päätös jatkosta katsotaan maaottelutauon jälkeen, Aittola jatkaa.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.