Jääkiekko

Hyökkääjä Atte Mäkinen Hermekseen

Hyökkääjä Atte Mäkinen siirtyy yksivuotisella sopimuksella Kokkolan Hermekseen.
23-vuotias hyökkääjä Atte Mäkinen bon solminut yksivuotisen sopimuksen Kokkolan Hermeksen kanssa. Mäkinen kiekkoili viime kaudella TUTO Hockeyn riveissä 50 ottelua tehoin 11+16=27. Häneltä löytyy myös kaksi Liigaottelua TPS:n paidassa ilmant tehopisteitä. Hän on saavuttanut Mestiksessä kultaa 2016, hopeaa 2017 ja pronssia 2019.

– Atella on nuoresta iästä huolimatta paljon kokemusta Mestiksestä. Lisäksi hän on käynyt läpi ikäkausi maajoukkueet sekä päässyt Jokereissa myös pelaamaan KHL-pelejä. Viimeinen todellinen läpimurtomiesten peleihin on vielä edessä ja uskon että se tulee tapahtumaan tulevalla kaudella. Atte tuo joukkueeseen paljon hyvää kahden suunnan pelaamista ja esimerkkiä muille, mutta paljon potentiaalia löytyy myös hyökkäyssuuntaan. Kaiken kaikkiaan arvokas lisä joukkueeseen, kommentoi tyytyväisenä Hermeksen päävalmentaja Janne Tuunanen tiedotteessa.

– Odottavaisin mielin Kokkolaan ja Hermeksen paitaan. Innolla odotan kauden alkua, meillä on hyvä joukkue ja valmennus kasassa siitä on hyvä lähteä rakentamaan tulevaa kautta varten, toteaa Atte Mäkinen tiedotteessa.

Hermeksen sopimustilanne 2019-2020:

• Maalivahdit: Vilho Heikkinen.
• Puolustajat: Sebastian Moberg, Reko Tornberg, Juho Korhonen, Oskari Kantola, Eetu Pylkkänen, Niko Ervasti, Julius Reini, Aatu Niskanen (tryout).
• Hyökkääjät: Oskari Uomala, Jesper Ahlgren, Heikki Harju, Jerry Sammalisto, Henri Limma, Miika Tiihonen, Sampo Paulaharju, Alex Levänen, Eetu Paasovaara, Riku Sihvonen, Atte Mäkinen.

Jokkeri