maanantai 18.11.2019  | Max, Tenho, Jousia  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Hyökkääjä Antti Erkinjuntti Vaasan Sportiin

kello?!

Hyökkääjä Antti Erkinjuntti siirtyy yksivuotisella sopimuksella Vaasan Sportiin.
Rovaniemeläissyntyinen 33-vuotias hyökkääjä Antti Erkkijuntti on solminut Vaasan Sportin kanssa yksivuotisen sopimuksen. Viime kaudella hyökkääjä kiekkoili Tampereen Tapparan riveissä runkosarjassa 58 ottelua, joissa hän tehtaili tehot 7+20. Hänelle kertyi pudotuspelejä kahdeksan, joissa syntyi vain yksi maali. Erkinjuntilla on SM-liigasta lähes 600 runkosarjaottelua ja yli 100 playoffs-ottelua. Tapparan lisäksi hän pelannut SM-liigassa TPS:ssä ja Pelicansissa, jossa hän toimi kapteeninakin 2015-17. Hän on voittanut SM-liigaurallaan yhden Suomen mestaruuden ja kolme hopeaa.

SM-liigan lisäksi Erkinjuntti on viime vuosina ollut tuttu näky myös maajoukkueen paidassa. Lähes 20 Euro Hockey Tourin ottelua pelannut hyökkääjä on viettänyt myös yhden kauden ulkomailla, kun hän siirtyi kaudeksi 2017-2018 Sveitsin pääsarjassa pelaavan Langnaun riveihin. 35 ottelussa tehtailemillaan 29 pisteellä Erkinjuntti oli joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja ja pistekeskiarvoltaan selvästi tehokkain.

– Löysimme sen mitä haimme. Erkinjuntti on kokenut kotimainen kärkihyökkääjä, joka on menestynyt ja tietää mitä se vaatii. Hän tuo huippuosaamista hyökkäysosastollemme ja sopii persoonana varmasti hyvin joukkueeseen. Tämän myötä joukkue on valmis syksyyn, kommentoi tyytyväisenä Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.