Urheilu

Huntersille kaksi uutta pelaajasopimusta

Hunters on solminut kautta 2015-2016 koskevat sopimukset hyökkääjien Otto Cichorackin ja Ville Rantasen kanssa.
hunters_suomi-sarja-thumb
Otto Cichorachi, 21, siirtyy Huntersin väreihin Joensuun Jokipojista, jossa viime kaudella tehot 31 pelatussa ottelussa olivat 7+9. Tätä ennen helsinkiläinen Cichoracki pelasi kolmen kauden ajan A-junioreiden mestistä EHC:n ja Mikkelin Jukureiden riveissä.

– Otto on nuori eteenpäin haluava ja motivoitunut pelaaja. Hän on nuorten sarjoissa näyttänyt pystyvänsä kantamaan vastuuta ja nyt läpimurtoa haetaan myös miesten tasolla. Oton hankinta kuvastaa hyvin myös seuran linjausta. Hankimme pelaajia, jotka ovat valmiita auttamaan Huntersia menestymään ensi kaudella, mutta joilla on myös henkilökohtaisia tavoitteita pelata ylemmissä sarjoissa tulevaisuudessa, kertoo Huntersin päävalmentaja Tero Määttä sopimuksen taustoista.

Taitava ja nopea laituri Ville Rantanen, 22, teki myös Huntersin kanssa jatkosopimuksen. Villellä alkaa nyt kolmas kausi Porvoossa.

– Villen viime kausi oli todella rikkonainen loukkaantumisten takia. Nyt myös Villellä on mahdollisuus tehdä läpimurto Suomi-Sarjassa. Potentiaalia häneltä kyllä löytyy, sanoo Määttä.

Sopimustilanteesta Määttä toteaa: Edelleen etenemme maltilla ja tarkkaan harkiten uusien hankintojen suhteen. Muutamia neuvotteluja on käynnissä ja etenkin haemme tällä hetkellä ykköskorin sentteriä ja pakistoon erikoisosaamista.

Huntersilla on näiden nimien myötä koossa 17 pelaajasopimusta, mikä on vuodenaikaan nähden hyvä tilanne.

AnaGonda