lauantai 15.06.2019  | Vieno, Moona, Viena  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Hulvaton hiiviskelypeli The Spy Who Shrunk Me julkaistaan 18. joulukuuta – kysy Steam-koodeja

kello?!

Tamperelainen peliyritys Catland julkaisee The Spy Who Shrunk Me -pelinsä pc-tietokoneille 18. joulukuuta.
The Spy Who Shrunk -hiiviskelyseikkailupelistä julkaistaan virtuaalilaseille sopiva versio vuoden 2019 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Steam-promokoodeja pelin testaamiseen on nyt saatavilla pyydettäessä.

– The Spy Who Shrunk Me on täysin ääninäytelty ja tarinallinen kokemus, jossa pelaaja pääsee ajamaan miniatyyriautoa, pudottamaan vihollisia paperisilppureihin ja tekemään muuta päätöntä 80-luvun Moskovassa! Pelin tehtävät vaihtelevat palvelimien hakkeroinnista, yleisestä sabotoinnista, strategisesti tärkeiden henkilöiden pelastamisesta ja avainkohteiden eliminoinnista koko maailman pelastamiseen Neuvostoliiton puna-armeijalta! Vanhan No One Lives Forever -kulttiklassikon fanit voivat riemuita, sillä The Spy Who Shrunk Me on valtava kunnianosoitus tälle legendaariselle agenttipelisarjalle, kertoo Catlandin toimitusjohtaja Tomi Toikka.

The Spy Who Shrunk Me julkaistaan Steam Early Accessissa ja se pysyy siellä siihen asti, kunnes VR-versio on valmis parrasvaloihin. Pelin PC-versio on pelattavissa alusta loppuun. Pelin tehtävien myötä maailma pelastuu ennen kuin kylmä sota kuumenee liikaa. Peliin lisätään uusia vimpaimia sillä aikaa, kun pelin VR-versiota valmistellaan julkaisuun.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.