Urheilu

HIFK, Ilves ja Lukko julkistivat kapteenistot 2014-15 kaudelle

Kolme Liiga-joukkuetta on nimennyt kapteenistonsa tulevalle kaudelle. Ilveksen Sami Sandell, HIFK:n Toni Söderholm ja Lukon Ilkka Mikkola kantavat tärkeää C-merkkiä pelipaidoissaan.

Ilveksen kapteenina toimii tulevalla kaudella hyökkääjä Sami Sandell. 27-vuotias Sandell aloittaa kuudennen kautensa tamperelaisjoukkueessa. Sandellin varakapteeneina toimivat puolustajat Atte Pentikäinen ja Martti Järventie sekä täksi kaudeksi Ilvekseen siirtynyt hyökkääjä Tapio Laakso.

HIFK:n pelaajat valitsivat Toni Söderholmin joukkueen kapteeniksi. Pesti ei ole Söderholmille uusi sillä 36-vuotias Söderholm toimi helsinkiläisjoukkueen kapteenina kausina 2003-2005. Varakapteeneiksi on valittu hyökkääjät Arttu Luttinen ja Juuso Puustinen. 26-vuotias Puustinen toimi jo viime kaudella HIFK:n varakapteenina. 30-vuotias Luttinen on puolestaan toiminut helsinkiläisten varakapteenina aikaisemmin kausina 2009-10 ja 2012-14.

Puolustaja Ilkka Mikkola toimii alkavalla kaudella Lukon kapteenina. 35-vuotiaalla Mikkolalla on kokemusta kapteenin tehtävistä, sillä hän oli Kärppien kapteeni kausilla 2007-2013 ja kuului viime kaudella Lukon varakapteenistoon. Kapteeniston täydentävät menneellä kevätkaudella virkaatekevänä kapteenina pelannut Harri Tikkanen, viime kauden pisteykkönen Ville Vahalahti sekä Liigaan palannut maailmanmestari Janne Niskala.

AnaGonda