keskiviikko 26.09.2018  | Kuisma  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

HIFK hankki kovan luokan vahvistuksen maalille

Julkaistu: 05.08.2017 kello 08:26
  240 luettu  Kommentit: 0

Helsingin IFK on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen maalivahti Atte Engrenin kanssa.
HIFK tiedottaa nettisivuillaan, että joukkueen maalivahti Kevin Lankinen on loukkaantumisen vuoksi pitkään sivussa pelikaukaloista. Samalla joukkue kertoo solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen 29-vuotiaan maalivahti Atte Engrenin kanssa. Engren torjui viime kaudella SHL:ssä pelaavan Leksands IF:n maalilla. Hän myös vietti kauden 2011-12 AHL-seura Milwaukee Admiralsin riveissä.

Engren on viettänyt kaikkian kolme kautta KHL:ssä ja voittanut SM-kultaa vuonna 2010 Turun Palloseuran riveissä. Samalla kaudella hänet valittiin tuolloin sarjan parhaaksi maalivahdiksi.

HIFK:lla on maalivahtisopimukset valmiina Engrenin lisäksi Niklas Bäckströmin ja nuoren Niilo Halosen kanssa. Lankinen loukkaantui alkuviion jääharjoituksissa. Hän on sivussa otteluista tämän hetkisten arvioiden mukaan peräti neljä kuukautta.

Kuva: leksandsif.se

Jokkeri

Avainsanat: , , , , , Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.