sunnuntai 19.05.2019  | Emilia, Emma, Emmi, Milla, Milja, Milka, Mila, Amalia  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Henrik Tallinderin kiekkoura on ohitse

kello?!

Viimeisten kolmen kauden ajan TPS:ää edustanut Henrik Tallinder lopettaa uransa.
Ruotsalaispuolustaja Henrik Tallinder, 39, päättää pitkän ja antoisan peliuransa. Tallinder voitti urallaan MM-kultaa ja olympiahopeaa.

Tallinder juhli Suomen mestaruutta kaudella 2000-01 TPS:n rivistössä.

Tallinder debytoi Ruotsin pääsarjassa AIK:n riveissä jo kaudella 1996–97. Kotimaastaan mies lähti ensin kaudeksi Turkuun ja sitten 12 kaudeksi NHL:ään, jossa hän pelasi yhteensä 678 NHL-ottelua Buffalo Sabresin ja New Jersey Devilsin miehistöissä. TPS:ään Tallinder palasi kaudeksi 2015–16.

– Olen yrittänyt löytää motivaatiota, mutta sitä ei ole löytynyt. On totta kai vaikeaa olla pelaamatta enää, mutta en ole ollut satavarma jatkosta. Se ei olisi ollut hyvä tilanne niin minulle kuin seuralle, jota edustaisin. Silloin on järkevää lopettaa, Tallinder vahvisti asian Yle Åbolandille.

– Ei enää hikisiä pukuhuoneita, väljähtynyttä kahvia niissä, videosulkeisia, turhautuneita valmentajia tai loputtomia vieraspelimatkoja. Muttei myöskään enää loputonta iloa tärkeästä voitosta tai autuasta tunnetta kovasta treenistä. Jään kaipaamaan kaikkia uskomattomia ihmisiä, joiden kanssa sain olla, Tallinder tiivisti Facebook-sivullaan.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.