maanantai 20.05.2019  | Lilja, Karoliina, Lilli Kaatuneitten muistopäivä Kaatuneitten muistopäivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Musiikki

Heavykuningatar Doro Pesch Suomeen joulukuussa

kello?!

Saksalainen heavykuningatar Doro Pesch saapuu keikalle loppuvuodesta.
Heavymusiikin kuningattareksi nimetty saksalainen laulajatar Doro Pesch saapuu konsertoimaan Suomeen Helsingin Kulttuuritalolle 5. joulukuuta. Doron pitkän soolouransa ohella Warlockin vokalistina tunnetun saksalaisartistin konsertin liput tulevat myyntiin Tikettiin perjantaina 9. marraskuuta. Konsertin liput maksavat alkaen 49,50 euroa, ja niiden myynti on jo alkanut Menolipussa ja Ticketmasterissa.

Doro Pesch nousi maineeseen 1980-luvulla vaikuttaneen heavy-yhtyeen Warlockin voimakasäänisenä laulajana. Julkaistuaan neljä menestysalbumia ja soitettuaan yhteiskiertueita esimerkiksi W.A.S.P.:n ja Judas Priestin kanssa, Warlock hajosi vuonna 1988 ja Doro suuntasi soolouralle.

Doro on julkaissut toistakymmentä studioalbumia ja kiertelee edelleen ahkerasti konsertoivasti ympäri maailmaa. Hän esiintyi ensimmäistä kerttaa Suomessa lokakuussa 1986 Warlock-yhtyeen kanssa ja Judas Priest on lämppäribändinä silloin. Sen jälkeen Doro on nähty useasti Suomessa esiintymässä. Hän julkaisi elokuussa Forever Warriors-albumin, joka nousi ilmestyttyään albumilistan kolmanneksi ja parin vuoden takainen Strong and Proud -dvd puolestaan myyntilistan kärkeen. Heinäkuussa 2013 Metal Hammer -musiikkilehti myönsi hänelle Golden God Legend -palkinnon.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.