perjantai 22.03.2019  | Vihtori, Viktor ja Viktoria  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

HCIK:n pisterohmu Joni Seinelä siirtyy ensi kaudeksi SaPKoon

kello?!

HC Indians Kaarinan laitahyökkääjä Joni Seinelä siirtyy ensi kaudeksi SaPKon pässipaitaan.

SaPKon pässipaitaan siirtyy ensi kaudeksi Suomi-sarjasta HCIK:n 24-vuotias laitahyökkääjä Joni Seinelä. Seinelä on tahkonut Suomi-sarjaa useamman kauden reilun piste/peli-tahtiin. Seinelällä on myös TPS:n riveissä viiden ottelun verran Liigasta kausilta 2011-13. Kuluneella kaudella Seinelä edusti SaPKoa kahdessa Mestisottelussa hankkien maalin ja syötön, sekä kahden minuutin jäähyn.

SaPKo solmi myös liudan jatkosopimuksia

SaPKon maalivahtiosastolla jatkaa Roope Urpolahtii, joka on kantanut päävastuun torjuntahommista kuluvan kauden runkosarjassa. Tuleva kausi on hänelle kolmas Mestiksessä ja toinen SaPKossa. Puolustajista jatkavat Julius Marva ja Elmeri Laamanen. Molemmat ovat olleet koko kuluvan kauden runkopelaajia SaPKo-puolustuksessa.

Hyökkääjistä pässipaidassa tulevalla 90-vuotisjuhlakaudella jatkavat kokenut luottosentteri Mikko Lahtela, jolle tuleva kausi on jo kuudes Mestiksessä ja saldona on jo nyt ainakin oma kausikohtainen pisteennätys. Myös hienon tulokaskauden Mestiksessä pelannut Matias Lainio ja keskus-/laitahyökkääjä Jaakko Lantta sekä laitahyökkääjä Henri Keskilohko jatkavat pässipaidassa.

Viime syksynä joukkueeseen try-outin kautta tullut Eetu Santeri Koivunen on ottanut ison harppauksen eteenpäin pelaamisessa ja jatkaa myös Savonlinnassa. Näiden sopimusten lisäksi SaPKo on jo aiemmin kiinnittänyt joukkueeseen Kasper Piitulainen, joka parantelee ja toipuu alavartalovammastaan palaten jäälle ensi syksynä.

SaPKon asiakkuuspäälliköksi Kari Ruuskanen

SaPKo vahvisti myös organisaatiotaan 1.3.2018 alkaen. 54-vuotias tradenomi Kari Ruuskanen nimitettiin SaPKon asiakkuuspäälliköksi vahvistamaan seuran toimintaa.

Vastuualueenaan hänellä on asiakkuuksien hoitoon liittyvät tehtävät, myynti-, markkinointi- sekä tapahtumaisännöinti. Ruuskanen on toiminut aiemmin asiakkuuspäällikön tehtävässä ict-alalla sekä pitkäaikaisena yrittäjänä.

Lähde: SaPKo

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.