Jääkiekko

HCIK:n hyökkäykseen paluumuuttaja Naantalista

Viime kaudet Naantalin VG-62:n hyökkäyksessä häärinyt Joni Seinelä palaa HCIK:n riveihin ja LeKin puolustaja Vilho Virmavirta.

HC Indians Kaarinan hyökkäyskalustoon liittyy ensi kaudeksi Naantalin VG-62:sta 24-vuotias hyökkääjä Joni Seinelä. Seinelä kiekkoili kaksi edellistäkautta VG-62:n riveissä Suomi-sarjassa. Päättyneellä kaudella Seinelä iski naantalilaisrivistössä 34 runkosarjaottelussa tehot 24+26=50. Hän on kaikkiaan Suomi-sarjassa kiekkoillut 111 runkosarjaottelua tehopistein 62+67 ja pudotuspeliotteluita hänelle on kertynyt 16 tehoin 6+8. Edellisen kerran hän edusti HCIK:tä kaudella 2014-15, jolloin hän iski 33 runkosarjaottelussa tehot 14+19 ja kahdeksassa pudotuspeliottelussa 1+6 tehopistettä.

Turkulaislähtöinen Seinelä on kiekkoilut myös nuoresta iästä huolimatta viisi Liigaottelua saamatta yhtäänkään tehopistettä.

Kaarinalaisten puolustukseen liittyy 22-vuotias Vilho Virmavirta. Päättyneellä kaudella Virmavirta kiekkoili LeKin riveissä Mestistä 44 runkosarjaottelussa saalistaen kaksi maalia ja seitsemän syöttöpistettä. Hän toimi LeKin varakapteenina myös päättyneellä kaudella.

Jokkeri