tiistai 24.09.2019  | Alvar ja Auno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

HCIK:lle kaksi jatkosopimusta

kello?!

Suomi-sarjassa pelaava HCIK julkisti torstaina kaksi uutta yksivuotista jatkosopimusta.
HC Indians Kaarina julkaisi tänään torstaina tehneensä kaksi vuoden mittaista jatkosopimukset puolustaja Vilho Virmavirran ja Otto Rehelmän kanssa.
Valkealaislähtöinen 24-vuotias puolustaja Virmavirta aloittaa jo kolmannen kautensa kaarinalaismiehistössä. Viime kaudella Virmavirta kiekkoili 35 runkosarjaottelua tehoin 1+11 ja hänelle kertyi kolme pudotuspeliottelua ilman tehomerkintöjä. Hän solmi yksivuotisen jatkosopimuksen HCIK:n kanssa. Tämän kauden Suomen Cupissa hän pelasi neljä ottelua, joissa saalisti kaksi syöttöä. Virmavirtalta löytyy kaikkiaan 129 Mestis-ottelua, joissa on saalistanut tehot 3+17.

Raumalaislähtöinen 22-vuotias hyökkääjä Rehelmä aloittaa myös kolmannen kautensa kaarinalaismiehistössä. Rehelmä iski viime kaudella inkkaripaidassa huikeat 21 maalia sekä seitsemän syöttöä 34 runkosarjaottelussa. Hän oli myös pudotuspeliotteluissa liekeissä kolmessa ottelussa, joissa syntyi kaksi syöttöä. Rehelmä myös solmi yksivuotisen jatkosopimuksen HCIK:n kanssa.

Vilho Virmavirta

puolustaja
• Syntynyt: 25. lokakuuta 1994, Valkeakoski
• Pituus / paino: 191 cm / 90 kg
• Kätisyys: Right

Otto Rehelmä

laitahyökkääjä
• Syntynyt: 18. heinäkuuta 1997, Rauma
• Pituus / paino: 185 cm / 90 kg
• Kätisyys: Right

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.