tiistai 24.09.2019  | Alvar ja Auno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

HCIK:lle kaksi jatkosopimusta ja uusi pelaaja

kello?!

HCIK julkisti tiistaina kaksi uutta jatkosopimusta sekä uuden pelaajasopimus Niklas Konttilan kanssa.
Suomi-sarjassa pelaava HC Indians Kaarina on alkavan kauden kattavat jatkosopimukset puolustajien Konsta Pöyhösen ja Kim Kauttosen kanssa. Joukkueeseen uutena pelaaja liittyy 21-vuotias Niklas Konttila TUTO Hockeysta, jonka sopimus kattaa alkavan kauden.

25-vuotias puolustaja Konsta Pöyhönen aloittaa jo HCIK:n riveissä viiden kautensa. Pöyhönen toimi viime kaudella HCIK:n varakapteenina. 180-senttinen ja 80-kiloinen Pöyhönen pelasi viime kaudella 37 runkosarja- ja kolme pudotuspeliottelua. Runkosarjassa tehpisteitä kertyi 8 (1+7) ja pudotuspeleissä hän jäi ilman tehopistemerkintöjä.

Puolustaja Kim Kauttonen, 32, aloittaa jo HCIK:n riveissä kuuden kauden. Hän kiekkoillut kaikkiaan 103 runkosarjaottelua tehoin 9+26. Kauttonen on myös pelannut Suomi-sarjassa Kiekko-Laserin, TIHC:n ja Kiekkohaitten riveissä. Hän on myös käväissyt pelannut ulkomailla kaudella 2009-10 Unkarissa Ferecvárosi TC:n riveissä 29 ottelua, joissa hän teki kaksi maalia ja 14 syöttöä. Kaudella 2011-12 Kauttonen kiekkoili Ranskan kolmanneksi korkeimmalla tasolla Annecyn riveissä kaikkiaan 25 ottelua tehoin 3+20=23.

Salolaislähtöinen Konttila on kiekkoili pitkään TUTO:n juniorijoukkueissa kaudesta 2013-14 lähtien. Hän kiekkoili viime kaudella TUTO Hockey A-junioreissa 51 runkosarjaottelua tehoin 9+18. Hän oli myös TUTO Hockey A-junioreiden varakapteeni. Viime kaudella hän esiintyi myös kolme kertaa Mestiksessä TUTO Hockeyn riveissä tehoin 0+0.

Niklas Konttila

hyökkääjä / puolustaja
• Syntynyt: 22. tammikuuta 1998, Salo
• Pituus / paino: 182 cm / 84 kg
• Kätisyys: Left
• Sopimus: 2019-2020 HCIK

• Edellinen seura: TUTO Hockey A-jun.
• Saavutukset: 2016-17 A-nuorten Mestiksen mestaruus (TUTO Hockey A)

Kuva: Twitter.com (@KonttilaNiklas)

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.