sunnuntai 08.12.2019  | Kyllikki, Kylli Jean Sibeliuksen päivä Jean Sibeliuksen päivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

HCIK solmi tukun jatkosopimuksia

kello?!

HC Indians Kaarina on solminut tukun jatkosopimuksia ensi kauden joukkueeseensa.
Puolustaja Joosa Håkansson sekä hyökkääjät Roni Hermonen, Jerry Kantola, Mikke Laurila, Toni Mahkonen ja Eemeli Tenho jatkavat inkkarilaumassa myös ensi kaudellakin.

22-vuotias Håkansson teki viime kauden runkosarjassa 37 ottelussa tehot 2+5, sekä pudotuspelejä kertyi kolme ottelua ilman tehomerkintöjä.

Hyökkääjät Hermonen, Kantola, Laurila, Mahkonen ja Tenho jatkavat inkkarilaumassa myös ensi kauden kattavalla sopimuksilla sopimuksilla.

Edelliskaudella Hermonen, 24, kiekkoili HCIK:n kokoonpanossa Suomi-sarjan runkosarjassa 33 ottelua, joissa hän tehtaili tehot kaksi maalia ja yhdeksän syöttöä. Pudotuspeleissä hän pelasi kaksi ottelua saalistaen yhden syötön.

Kantola, 20, kuului HCIK:n pelaavaan kokoonpanoon yhteensä 24 runkosarja- ja pudotuspelikoitoksessa tehden 4+5 tehopistettä. Hän pelasi myös neljä ottelua KaKiPo U20:n riveissä tehtailen kuusi maalia ja viisi syöttöä.

Viime kaudella Suomi-sarjan runkosarjassa kiekkoilut 38 ottelussa 22-vuotias Laurila teki tehopisteitä 6+13=19, sekä kolmessa pudotuspeliottelussa tehot 1+0. Tenho, 19, puolestaan pelasi kaarinalaisten miehistössä 16 runkosarjaottelua tehoin 2+3.

Myös hyökkääjä Toni Mahkonen, 22, on Kaarinassa tuttu kasvo, sillä miehellä on edessä jo kolmas Suomi-sarja -kausi kaarinalaisten miehistössä. Edelliskaudella Mahkonen kuului kaarinalaisten hyökkäyskalustoon takomalla 30 runkosarja- ja pudotuspelitaitossa tehot 5+13.

HCIK julkaisee uusia ja vanhoja pelaajasopimuksia julkaistaan elokuussa, jahka kamreerit palaavat lomiltaan maisemiin.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.