Urheilu

HC TPSn kapteenisto nimetty kaudelle 2016-17

HC TPS nimesi kapteenistonsa kaudelle 2016-2017. Mukana on kaksi tuttua nimeä ja yksi uusi nimi.

HC TPSn kapteenisto nimetty kaudelle 2016-17 (vas.) Kapteeni Tomi Kallio, varakapteenit Henrik Tallinder ja Jonne Virtanen.

HC TPSn kapteenisto nimetty kaudelle 2016-17 (vas.) Kapteeni Tomi Kallio, varakapteenit Henrik Tallinder ja Jonne Virtanen.

HC TPS:n kapteenina jatkaa jo viime kaudella C-kirjainta rinnassaan kantanut 39-vuotias hyökkääjä Tomi Kallio. Varakapteina toimivat alkavalla kaudella vanha tuttu ruotsalaispuolustaja Henrik Tallinder ja uutena miehenä kapteenistoon liittyy Jonne Virtanen.

Varakapteeni Tallinder on kaukalon ulkopuolella leppoisa perheenisä, mutta kaukalossa vastustajan pahin painajainen. A-kirjaimen saa rintaansa tällä kaudella myös Jonne Virtanen. Hyökkääjä on kiveäkin kovempi, vaikka kädet ovatkin sametinpehmeät.

– Kallio ja Tallinder olivat kapteenistossa jo viime kaudella. Virtasen valinta oli joukkueen ja valmennuksen yhteinen näkemys. Hän on joukkueen kokoava voima, todellinen tepsiläinen ja turkulainen, joka on aktiivinen joukkueen arjen kehittäjä ja luotettava roolipelaaja, kommentoi HC TPS:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin seuran verkkosivulla.

Jokkeri