Urheilu

HC TPS:n A-nuorten ottelut näkyvät ja kuuluvat: ”Täysillä loppuun asti!”

Turun Palloseura ja Auran Aallot tuottavat yhteistyössä suorat lähetykset Espoon Bluesin ja TPS:n välisistä nuorten SM-liigan välieräotteluista. Kotiottelut nähdään TPS:n Youtube-kanavalla ja vierasottelut kuullaan radioselostuksina Auran Aalloilta. Selostajana toimii Markku Silvennoinen.

tps_logoEnsimmäisestä välieräottelusta ei lähetystä vielä tehdä, sillä ottelu menee päällekäin edustusjoukkueen viimeisen runkosarjakamppailun kanssa. Lähetykset alkavat lauantaina 14.3 välieräsarjan toisesta ottelusta.

– Ihan teki mieli tanssiksi laittaa, kun tämä varmistui. On suuri ilo ja kunnia päästä selostamaan näitä pelejä. Olen henkeä täynnä kuin vichypullo ja niin on joukkuekin, joten täysillä painetaan loppuun asti, iloitsee selostaja Markku Silvennoinen.

Oman haasteensa radiolähetyksille tuo vierashalli, sillä Espoon Matinkylän hallista ei ole vuosikausiin selostuksia tehty.

– Pari mutkaa on vielä matkassa. Matinkylän halli on nykyään teknisesti varsin haastava paikka, kun hallista on poistettu kaikki vanhat linjat. Yritämme siis vielä haalia tarkoitukseen sopivaa laitteistoa, mutta tavalla tai toisella lähetämme pelit suorina, lupaa Silvennoinen.

Kotiotteluista Youtube-palvelun kautta lähetettävä streami tulee olemaan maksullinen, mutta sen lopullinen hinta on vielä auki.

Japyh.com