Urheilu

HC TPS teki kaksi hyökkääjäsopimusta ja Frimanille jatkosopimus

Hyökkääjät Dave Spina ja Patrik Virta ovat solmineet kahden vuoden sopimukset HC TPS:n kanssa. Lisäksi puolustaja Niklas Frimanin kanssa on solmittu vuoden jatkosopimus.

spina-dave600x750

Dave Spina siirtyy HC TPS paitaan.
(Kuva: Liiga.fi)

Amerikkalaislaituri Dave Spina pelasi päättyneen kauden Lappeenrannan SaiPassa, ollen joukkueensa paras pistemies. Runkosarjassa mies summasi 56 otteluun 19+25=44 pistettä. Spinan sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta.

– Spina on hyvin luisteleva maalintekijä. Hän oli jo tällä kaudella pistepörssin kärkiryhmässä ja tulee olemaan iso vahvistus meille. Spina on todella urheilullinen jätkä, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi HC TPS:n tiedotteessa.

Patrik Virta puolestaan häikäisi menneellä kaudella A-nuorten SM-liigassa HPK:n riveissä, jossa paukutti hurjat 75 tehopistettä 45:ssä ottelussa. Pudotuspeleissä hän pelasi 12 ottelua tehden 10+5=15 tehopistettä. Liigaa Virta pääsi haistelemaan viiden ottelun verran ja viimeisteli näissä kaksi maalia. Virta on kiekkoilija jo toisessa polvessa, Tony Virran poika. Virran sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta.

– Virta oli tällä kaudella A-nuorten SM-liigan paras pelaaja ja dominoi koko sarjaa. Hän on erittäin lahjakas pelaaja. Patrikista on meille pitkään iloa, Niittymäki kuvailee.

Lisäksi HC TPS on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen puolustaja Niklas Frimanin kanssa.

Kuva: Liiga.fi

AnaGonda