Pelinurkka

Hakkeroinnista vapauden ja tiedon työkalu

Ubisoftilta ilmestyi vuoden merkittävimmän Watch Dogs 2 -toimintapelin julkaisuvideon.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Watch Dogs 2 -toimintapeli vie pelaajansa San Franciscon loistokkaaseen ja monipuoliseen kaupunkiin. Sen alakulttuurien täplittämä elämäntapa on altistunut ctOS-käyttöjärjestelmän isoveli valvoo -tyyliselle tarkkailulle. Päähenkilö Marcus Holloway on joutunut järjestelmän uhriksi ja saanut niskaansa aiheettomia syytteitä. Marcus käynnistää yhden miehen sodan epäoikeudenmukaista järjestelmää ja valvontakulttuuria vastaan. On aika nousta virtuaalisille barrikadeille.

Julkaisuvideossa luodaan silmäys sekä pelin avoimen maailman toimintaan, että Marcuksen taustatarinaan. Video antaa kuvan pelin keskeisistä päähahmoista, toimintatavoista ja San Franciscon monipuolisesta ympäristöstä rakennuksineen ja katuineen. Samalla video antaa näkymän hakkerimaailman tapoihin sekä intensiivisiin taistelukohtauksiin.

Watch Dogs 2 on myös yksi ensimmäisistä PlayStation 4 Pro -pelikonsolin lisätehoja hyödyntävistä peleistä. Watch Dogs 2 osaa hyödyntää entistä parempaa grafiikkaa tarjoavaa HDR-ominaisuutta ja 4K- eli ultrateräväpiirtotarkkuutta.
wd2_sc1_ann_fakeevidence_1465317841
Watch Dogs 2 -toimintapeli tulee myyntiin 15. marraskuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Peli ilmestyy pari viikkoa myöhemmin PC-tietokoneille 29. marraskuuta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri