Urheilu

Francis Suárez siirtyy Las Palmasista FC Interiin

Espanjalainen Francis Suárez liittyy FC Interin Veikkausliigaa pelaavaan joukkueeseen.
Francis Suárez saattaa olla kokoonpanossa jo sunnuntain paikallisottelussa.

Francis Suárez saattaa olla kokoonpanossa jo sunnuntain paikallisottelussa. (fcinter.fi)

Seura on solminut 27-vuotiaan Francis Suárezin kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Hyökkäyksen laidalla parhaiten viihtyvä Suárez saattaa olla käytettävissä jo sunnuntain paikallisottelussa TPS:aa vastaan, jos pelaajan kansainvälinen pelilupa varmistuu ennen peliä.

Suárez on pelannut Kanariansaarten viime vuosien menestyneimmässä seurassa Unión Deportiva Las Palmasissa juniorivuosistaan alkaen koko uransa muutamia nuorempana tehtyjä lainasiirtoja lukuun ottamatta. Kaikkiaan 76 kertaa kasvattajaseuraansa Espanjan toisella sarjatasolla edustanut Suárez purki sopimuksensa UD Las Palmasin kanssa maaliskuussa.

Viime viikon perjantaina Turkuun saapunut Suárez on antanut hyvän ensivaikutelman itsestään joukkueen päävalmentaja Job Dragtsmalle.

– Francis on hyvän tason pelaaja ja olen tyytyväinen, että saimme hänet Interiin. Edessämme on jälleen paljon otteluita ja tarvitsemme siksi tietyn määrän pelaajia. Näin pystymme paremmin selviämään loukkaantumisista ja pelikielloista, joita kauden aikana väkisinkin tulee, hollantilaisvalmentaja perustelee hankintaa.

Jo vuonna 2007 UD Las Palmasin edustusjoukkueessa debytoinut Suárez saa paitansa selkäpuolelle Interissä numeron 18.

FC  Inter tiedote
Kuva: FC Inter (kotisivuilta)

AnaGonda