Pelinurkka

For Honor -toimintapelin seitsemäs kausi tuo mukanaan uuden pelimuodon

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkisti For Honor -pelin seitsemännen kauden, Storm and Furyn.

Sen myötä pelaajien koettavaksi julkaistiin Reigning Inferno -pelitapahtuma, joka riehuu For Honorin taistelukentillä 30. elokuuta asti. Tapahtuman myötä pelattavissa on uusi Infernal Dominion -pelimuoto sekä runsaasti uusia pelipalkintoja. Lisäksi For Honor on saatavilla osana Games With Gold -tilausta Xbox One -pelikonsolille 15. syyskuuta asti. Games With Gold -tilaajat saavat pelin itselleen ilman erillisiä kuluja.

Ignis-vuori on muuttanut taistelukenttää dramaattisesti. Vuoren ilmoille syöksemä tuhka ja tuli on tehnyt taisteluista kirjaimellisesti infernaalista. On aika taistella tulen saartamana tai tulla poltetuksi. Tapahtumien seurauksena saatavilla on useita rajoitetun ajan pelipalkintoja, kuten uusia aseita, asusteita ja erikoisuuksia.

For Honorin dedikoitujen pelipalvelimien mukaantulon ja uuden harjoituspelimuodon lisäksi For Honor kasvaa Marching Fire -lisäosalla 16. lokakuuta. Sen myötä mukaan tulee uusi kiinalaistyylinen Wu Lin -ryhmittymä, 4 vs 4 Breach -pelitila sekä paljon lisää yksinpelisisältöä.
For Honor vie pelaajansa julman, ankaran ja anteeksiantamattoman taistelukokemuksen pariin. Näillä taistelukentillä kohtaavat rohkeat ritarit, brutaalit viikingit ja salaperäiset samurait. Kolme tunnettua ja toisistaan poikkeavaa sotilasperinnettä kohtaavat toisensa nopeatempoisessa taistelupelissä. Näissä taisteluissa yhdistyvät niin taktisuus ja strategisuus kuin taidot ja refleksitkin. For Honor kutsuu luokseen taistelutaitoja ylistävällä pelattavuudella, jossa yhdistyvät erilaisten aseiden hallinta, monimuotoiset taidot sekä voitontahto. Näitä taisteluita käydään maan, kunnian ja maineen nimissä, eikä yksikään voitto ole mitään ilman rehtiä taistelua! Monenlaiset ympäristöt ja miljööt kutsuvat sotureitaan ottamaan yhteen kentillä, jotka värjätään punaiseksi rohkeiden hurmeella.

REIGNING INFERNO – TRAILERIVIDEO
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

MARCHING FIRE -TRAILERIVIDEO
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

For Honor on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Kommentointi suljettu epäasiallisuuksien vuoksi 10. maaliskuuta kello 07:45.

AnaGonda