tiistai 26.03.2019  | Manu, Manne, Immanuel, Immo  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Musiikki

Fintelligens päättää pitkän julkaisutauon – uusi single julki

kello?!

Fintelligens julkaisi uuden singlen seitsemän vuoden tauon jälkeen nimellä Kivijalka.

Suomalaisen hiphop-kultuurin suunnannäyttäjä Fintelligens on julkaissut peräti seitsemän vuoden tauon jälkeen uuden singlen Kivijalka feat. Petter. Suomiräpin ylpeys Rähinä Records juhlistaa 20-vuotista taivaltaan suomalaisessa musiikkimaailmassa.

– Mulle henkilökohtaisesti Kivijalka on oodi hiphop-kulttuurille ja meidän yhteisille juurille. Fintelligens on kivijalka, jolle kummankin meidän elämät ovat viimeisen 20 vuoden aikana rakentuneet, kommentoi Elastinen.

– Niin kuin kertosäkeessä sanotaan, on kuin olisi jatkettu tasan siitä mihin viimeksi jäätiin ilman päivääkään välissä: Samat sapluunat ja tavat toimia heräsivät helposti. Samalla biisi kertoo ystävyydestä ja siitä kuinka joihinkin asioihin voi onneksi elämässä luottaa.

Uuden singlen tuotannosta vastaa Elastinen. Kappale on perinteistä räppiä, ja se tuntuu tässä hetkessä taas poikkeuksellisen tuoreelta. Vanha tuttu tunnelma on saatu hienosti tuotua tälle vuosikymmenelle. Singlellä kuullaan tutun kaksikon lisäksi feattaajan roolissa ruotsalainen pitkän linjan rap-muusikko Petter.

Fintelligens – Kivijalka

Jos Spotify-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.