Pelinurkka

Farming Simulator 17: Maataloushommiin yli 250 laitteen voimalla!

Farming Simulator 17 -pelisarja massiviinen ja monipuolinen, jossa on tarjolla reilut 250 erilaista kulkuneuvoa.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Farming Simulator 17 -pelisarjan uutukaisessa onkin tarjolla reilut 250 erilaista kulkuneuvoa, työkonetta ja ajoneuvoa jopa 75 eri valmistajalta. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa mukana ovat AGCO:n tuotemerkit. Näistä suomalaisittain kiinnostavin on kotimainen Valtra. Muita tärkeitä uutuuksia ovat Challenger, Fendt ja Massey Ferguson.

Kaikki pelissä ajettavat työkoneet ja vekottimet ovat tarkkaan mallinnettuja ja esikuvilleen uskollisia laitteita sekä ominaisuuksiensa että ulkonäkönsä puolesta. Tämä takaakin Farming Simulator 17 -maataloussimulaation aitouden ja realismin tunteen työkohteesta ja laitteen merkistä riippumatta.
FS17_screen (7)
Farming Simulator 17 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 25. lokakuuta 49 ja 35 euron kuluttajahinnoin. Pelistä tulee saataville myös Collector’s Edition -erikoispainos PC-tietokoneille. Se sisältää itse pelin lisäksi Valtra-traktorin miniatyyrin, upeasti painetun The Art of Modding -kirjan, pelin tekemisestä ja pelin modaamisesta kertovan videon ja paljon muuta keräilytavaraa ja ladattavaa lisämateriaalia. Farming Simulator 17 Collector’s Editionin kuluttajahinta on 49 euroa.

Jokkeri