Pelinurkka

Farming Simulator 17 -julkaisuvideolla esitellään maanviljelyä kauniissa maisemissa

Farming Simulator 17 -maataloussimulaation juuri ilmestynyt julkaisuvideo vie pelaajansa Goldcrest Valleyn valokuvauksellisiin maisemiin. Maatalousyhdyskunnan pellot, metsät ja rautatiet on valjastettu raskaalle työlle, joka palkitsee tekijänsä rahallisesti sekä mieltä ylentävin saavutuksin.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Farming Simulator 17 -maataloussimulaatiopeli julkaisuvideolla luodaan silmäys paitsi maatalouskaupungin miljööseen ja maaseutualueisiin, myös valtavaan määrään erilaisia kulkuneuvoja ja työkoneita. Mukana on yli 250 erilaista maatalouslaitetta ja ensiesiintymisensä pelisarjassa tekevät junat. Näiden avulla hoituvat kätevästi maanviljely sekä karjan- ja metsänhoito. Unohtaa ei pidä myöskään raaka-aineiden kuljetusta, jalostusta ja myyntiä.

Farming Simulator 17 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 25. lokakuuta 49 ja 35 euron kuluttajahinnoin. Pelistä tulee saataville myös Collector’s Edition -erikoispainos PC-tietokoneille. Se sisältää itse pelin lisäksi Valtra-traktorin miniatyyrin, upeasti painetun The Art of Modding -kirjan, pelin tekemisestä ja pelin modaamisesta kertovan videon ja paljon muuta keräilytavaraa ja ladattavaa lisämateriaalia. Farming Simulator 17 Collector’s Editionin kuluttajahinta on 49 euroa.
fs17_screen-18

Jokkeri