Pelinurkka

Far Cry Primal -toimintapelistä täydellinen esittelyvideo

Ubisoft julkaisi kattavan esittelyvideon Far Cry Primal -toimintapelistä. Viisiminuuttinen 101 Trailer -esittelyvideo käy läpi niin pelin päähahmon pedonkesyttäjätaitoineen kuin Orosin kivikautisen maan villipedot kaikessa monimuotoisuudessaan.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Far Cry Primal -toimintapelin uusi esittelyvideo esittelee tuon menneen aikakauden alkeelliset aseet aina kivinuijista ja heittokeihäistä jouseen, myrkkyihin ja luoviin ratkaisuihin, kuten heitettäviin mehiläispesiin.

Lisäksi pelivideossa nähdään jokaisen kolmen eri heimon toisistaan poikkeavaa tyyliä, tapoja valjastaa eläimiä omaksi avukseen kuin myös silmäys ajanjakson rituaaleihin ja outoihin tapoihin.
FCP_Screen_FightAvoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry Primal keskittyy yksinpeliin, joka kertoo heimosoturi Takkarin tarinan. Hän on metsästäjäryhmänsä viimeinen maailmassa, joka on täynnä vaaroja. Matkaa ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, sillä seikkailun aikana kohdataan muita ihmisiä, niin vihollisia kuin liittolaisiakin. Maailma yli 10 000 vuotta ennen ajanlaskun alkua on maailma ilman nykyaikaisia mukavuuksia ja vailla turvallisuuden tunnetta. Monet vaaralliset pedot ja suuret eläimet aina sapelihammastiikereistä mammutteihin tekevät selviytymisestä haastavaa, kilpailevia vihollisheimoja unohtamatta. Käsiaseiden, kranaattien ja muiden modernien aseiden sijasta pelaaja pääsee kokemaan ainutlaatuisen selviytymiskokemuksen kivikautisessa maailmassa vailla nykyaikaisia apuvälineitä. Asetekniikan huippua edustavat jousi, keihäs ja soihtu.

Far Cry Primal ilmestyy pelikonsoleille 23. helmikuuta ja tietokoneille 1. maaliskuuta. Pelin ikäraja on PEGI18.

Jokkeri