Pelinurkka

Far Cry 5 -toimintapelistä oikeilla näyttelijöillä kuvattu esittelyvideo

Ubisoft julkaisi oikeilla näyttelijöillä kuvatun esittelyvideon Far Cry 5 -toimintapelistä.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
The Baptism -video kertoo nimensä mukaisesti Kristuksen nimeen kastamisesta. Samalla videoleike valottaa taustalla toimivan isä Jospeh Seedin tarinaa.

Jokaisen merkittävän pahiksen takana on uskomaton henkilö, jolla on uskomaton tarina kerrottavanaan. On aika kurkistaa Joseph Seedin matkaan ajalta ennen kuin hänestä tuli maakuntansa uusi hengellinen isä. Ajasta ennen pastori Jeromen luopumista isän toimestaan. Kuka Seed on ja mistä hän oikein tulee? Mitä nämä hengen miehet ovat ja mikä on heidän yhteytensä toisiinsa? Nyt luodaan silmäys Far Cry -pelisarjan kaikkien aikojen vaikuttavimman pahiksen syntyyn.

Far Cry 5 on pelisarjansa ensimmäinen, joka sijoittuu Yhdysvaltojen maaperälle. Siinä missä kaikki aiemmat Far Cry -pelit ovat vieneet pelaajansa joko trooppisiin maisemiin, Afrikan kuumuuteen tai jopa kylmille vuorille, Far Cry 5 sukeltaa suoraan länsimaisen elämäntavan sopukoihin. Yhdysvaltojen pohjoisosassa oleva Montanan osavaltio toimii täydellisenä alueena Far Cry -pelisarjan avoimen pelimaailman toiminnalle, jossa villieläimet, kulkuneuvot ja vapaa liikkuminen ovat keskeisessä osassa pelin tapahtumia ja seikkailua. Luonnonkaunis Montana tarjoaa myös maisemiltaan miellyttävää vaihtelua aina järvimaisemista vuoristoihin ja viljelysmailta isoihin metsiin. Kun tähän yhdistää tuomiopäivän lahkon, sen mielipuoliset jäsenet sekä kattavan ase- ja kulkuneuvovalikoiman, saadaan aikaan ainutlaatuinen toimintapelikokemus vailla vertaa.

Far Cry 5 julkaistaan sekä Xbox One-, PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. maaliskuuta 2018.

AnaGonda