Pelinurkka

Far Cry 5 -toimintapelin kausikortin sisältö julkistettu

Ubisoft julkisti Far Cry 5 -toimintapelin kausikortin sisällön. Sekä peli että kausikortti ovat saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Far Cry 5 tarjoaa kausikorttinsa myötä tuhdin paketin lisäpelattavaa. Hours of Darkness -laajennus vie pelaajan Vietnamin sotaan kokemaan sodan kauhut ja kuumat viidakot ainutlaatuisena pelikokemuksena Việt Cộngin sotilaita vastaan. Dead Living Zombies -lisäosa puolestaan lyö pelaajaa vastaan armeijan eläviä kuolleita perinteisten b-luokan kauhuelokuvien hengessä. Lost on Mars vie pelaajan sotimaan Mars-planeetan hämähäkkimäisiä hirvityksiä vastaan. Kaikkiaan luvassa on siis kolme toisistaan reilusti poikkeavaa lisäosa täynnä ehtaa Far Cry -toimintaa.

Lisäksi kaikki Far Cry 5 -kausikortin konsoliversion omistajat saavat lisäetuna Far Cry 3 Classic Edition -toimintapelin neljä viikkoa ennen pelin virallista julkaisupäivää kesällä 2018. Peli julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille ja peli tulee myyntiin myös omana julkaisunaan myöhemmin julkistettavana ajankohtana. Far Cry 3 Classic Edition vie pelisarjan uudet ja vanhat fanit Rook Islandin luonnonkauniisiin maisemiin, jossa mielipuolinen psykopaatti Vaas terrorisoi saaren asukkaita armottomalla otteellaan. Sankari Jason Brodyn tehtävä on pelastaa eksoottisen saaren maisemissa sekä ystävänsä että itsensä.

Far Cry 5 Gold Edition -pc-version ostajat saavat Far Cry 3 -pelistä täydellisen version.

Lisätietoja Far Cry 5 -toimintapelin julkaisun jälkeisistä ominaisuuksista on luvassa myöhemmin. Näihin lukeutuu muun muassa paluun tekevä karttaeditori.

Far Cry 5 on pelisarjansa ensimmäinen, joka sijoittuu Yhdysvaltojen maaperälle. Siinä missä kaikki aiemmat Far Cry -pelit ovat vieneet pelaajansa joko trooppisiin maisemiin, Afrikan kuumuuteen tai jopa kylmille vuorille, Far Cry 5 sukeltaa suoraan länsimaisen elämäntavan sopukoihin. Yhdysvaltojen pohjoisosassa oleva Montanan osavaltio toimii täydellisenä alueena Far Cry -pelisarjan avoimen pelimaailman toiminnalle, jossa villieläimet, kulkuneuvot ja vapaa liikkuminen ovat keskeisessä osassa pelin tapahtumia ja seikkailua. Luonnonkaunis Montana tarjoaa myös maisemiltaan miellyttävää vaihtelua aina järvimaisemista vuoristoihin ja viljelysmailta isoihin metsiin. Kun tähän yhdistää tuomiopäivän lahkon, sen mielipuoliset jäsenet sekä kattavan ase- ja kulkuneuvovalikoiman, saadaan aikaan ainutlaatuinen toimintapelikokemus vailla vertaa.

Far Cry 5 julkaistaan sekä Xbox One-, PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. maaliskuuta 2018.

AnaGonda