perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Far Cry 5-toimintapeli on täynnä koiruuksia

kello?!

Noutajat ovat mitä hellyttävimpiä koirarotuja. Tai kuten Far Cry 5 -pelin Boomer-koiran tapauksessa, ne tuovat myös aseita.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Hope Countyn alueella eletään vaarallisia aikoja, kun vaarallinen kultti on ryhtynyt saarnaamaan Jumalan sanaa kyseenalaisin keinoin. Niinpä pelaajankin on syytä ottaa tarjottu apu vastaan. Yksi näistä apulaisista on luotettava ja uskollinen Boomer-koira, joka osaa tuoda aseita takaisin ystävälleen eli pelaajan ohjastamalle hahmolle. Oheinen video antaakin hauskalla tavalla osviittaa Boomerin osaamisesta ja luontaisista vieteistä.

Far Cry 5 on pelisarjansa ensimmäinen, joka sijoittuu Yhdysvaltojen maaperälle. Siinä missä kaikki aiemmat Far Cry -pelit ovat vieneet pelaajansa joko trooppisiin maisemiin, Afrikan kuumuuteen tai jopa kylmille vuorille, Far Cry 5 sukeltaa suoraan länsimaisen elämäntavan sopukoihin. Yhdysvaltojen pohjoisosassa oleva Montanan osavaltio toimii täydellisenä alueena Far Cry -pelisarjan avoimen pelimaailman toiminnalle, jossa villieläimet, kulkuneuvot ja vapaa liikkuminen ovat keskeisessä osassa pelin tapahtumia ja seikkailua. Luonnonkaunis Montana tarjoaa myös maisemiltaan miellyttävää vaihtelua aina järvimaisemista vuoristoihin ja viljelysmailta isoihin metsiin. Kun tähän yhdistää tuomiopäivän lahkon, sen mielipuoliset jäsenet sekä kattavan ase- ja kulkuneuvovalikoiman, saadaan aikaan ainutlaatuinen toimintapelikokemus vailla vertaa.

Far Cry 5 julkaistaan sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. maaliskuuta 2018.

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.