perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Far Cry 5: Hours of Darkness -lisäosa paljastaa Vietnamin salat 5. kesäkuuta

kello?!

Ubisoftin huippusuosittu Far Cry 5 -toimintapeli laajenee ensimmäisellä lisäosalla kesäkuussa.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Far Cry 5 -toimintapelin lisäosa nimeltä Hours of Darkness vie pelaajat Vietnamin sodan kauhuihin. Far Cry 5 -pelin ensimmäinen lisäosa keskittyy pääpelissä nähtävään Wendell ”Red” Redleriin. Hänen tehtävänään on löytää ja pelastaa joukkuekaverinsa vihollisten kynsistä.

Far Cry 5: Hours of Darkness vie pelaajan sodan repimään Vietnamiin ja sen kauhuihin. Yksinpelinä tai verkossa yhteistyömuodossa pelattava lisäosa tarjoaa sotakokemuksen, jossa otetaan yhteen Pohjois-Vietnamin armeijan ja Viet Congin sissijoukkojen kanssa. Lisäosa sisältää uusia varusteita ja kykyjä sekä kaksi erilaista pelitilaa, jotka tulevat pelattavaksi Hours of Darkness -tarinan läpäisyn jälkeen. Pelitiloja ovat rajatun varustetason Survivor Mode sekä toimintaelokuvatyyliin överiksi menevä Action Movie Mode, jossa kaikkea on paljon enemmän.

Lisäksi Far Cry 5 -pelaajat pääsevät nauttimaan uusista Far Cry Arcade -pelitilan uudistuksista, kun Hours of Darkness -lisäosan laajennetut ominaisuudet ovat käytettävissä myös lisäkarttojen tekemiseen.

Hours of Darkness -lisäosa julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 5. kesäkuuta. Erikseen ostettuna lisäosa maksaa 11,99 euroa. Lisäksi lisäosa sisältyy 29,90 euron hintaiseen Far Cry 5 -kausikorttiin sekä Far Cry 5 -pelin ja sen kausikortin sisältävään Gold Editioniin. Sen suositushinta on 89,90 euroa.

Far Cry 5 julkaistiin sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. maaliskuuta 2018.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.