Digi

Essentials verhoilee älypuhelimet klassisen tyylikkäästi nahkasuojiin

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin käsin ommellut ja nahkaiset Essentials-suojakuoret älypuhelimille.

Essentials Leather Booklet Case -älypuhelinsuojat ovat heti saatavana 32,95 – 36,95 euron suositushinnoin.

Älypuhelimista on tullut nykypäivänä lähes kaiken kattavia työkaluja. Niiden avulla sujuu niin kommunikaatio kuin erilaiset verkkotoiminnotkin – monessa tapauksessa myös maksaminen. Arvokas älypuhelin kaipaa myös arvoistaan suojaa. Kun mukaan lisätään vielä taskut luotto- ja käyntikorteille, on kyseessä tyyliä ja laatua huokuvat Essentials-älypuhelinsuojat.

Essentials Leather Booklet Case -suojakuoret tuovat ulkoasullaan arvokkuutta älypuhelimiin. Käsin ommellut nahkaiset suojakuoret näyttävät upeilta ja tuntuvat kädessä pehmeän miellyttäviltä. Samalla puhelin pysyy suojattuna kolhuilta ja likaantumiselta. Elegantti muotoilu ja kokonaisvaltainen viimeistely ovat linjassa laadukkaiden nahkalompakoiden ja -laukkujen kanssa.

Suojakuoren etukansi pysyy suljettuna magneettikiinnityksellä. Kannen sisäpuolelta löytyy kolme taskua luottokorteille. Tämän lisäksi kannessa on erillinen sisätasku esimerkiksi käyntikorteille, kuiteille tai seteleille.

Essentials Leather Booklet Case -suojakuoret ovat saatavana mustana, tummansinisenä, ruskeana ja tummanruskeana.

Essentials-suojakotelot ovat saatavana seuraaville älypuhelimille: iPhone-mallit 5, 5S, 6, 6 Plus, 6S ja 6S Plus, Sony Xperia Z5 ja Sony Xperia Z5 Compact sekä Samsung Galaxy S6 ja Samsung Galaxy S6 Edge.

Lisätietoja

Aurora Group Finland Oy – Essentials Leather Booklet Case -älypuhelinsuojat

AnaGonda