Urheilu

Espoo Bluesille kolme uutta jatkosopimusta

Espoo Blues käyttää optiot nuorten pelaajiensa jatkosopimuksiin.

laurikainen-rantakari-tiivola

Vasemmalta: maalivahti Eetu Laurikainen, puolustaja Otso Rantakari ja hyökkääjä Peter Tiivola nähdään Espoon Blues-paidoissa myös kaudella 2015-16. (Kuva: Blues.fi)

Hyökkääjä Peter Tiivola, maalivahti Eetu Laurikainen ja puolustaja Otso Rantakari nähdään Espoon Blues-paidoissa myös kaudella 2015-16.

– Näiden nuorten pelaajien näytöt puhuvat puolestaan. Laurikaisen, Rantakarin ja Tiivolan kokonaisvaltainen kehitys on ollut joukkueemme suurimpia ilonaiheita tällä kaudella. Aho ja muu valmennustiimi ovat tehneet erinomaista työtä tässä prosessissa, kommentoi Espoon Bluesin GM Peter Ahola.

– On hienoa jatkaa Espoossa. Olen ollut pitkään täällä mukana ja tämä on aina ykkösvaihtoehtoni pelata. Alkukaudesta pelit olivat vähän vaikeampia, mutta oma pelipaikka on löytynyt nyt keskeltä ja kentällämme on mennyt ihan hyvin. Toivottavasti hommat jatkuvat samalla tavalla tulevaisuudessakin, Tiivola kertoo.

– Hyvät fiilikset jatkosopimuksesta, ja hienoa että olemme saaneet joukkueeseen jatkuvuutta muillakin sopimuksilla. Meillä on hyvät asetelmat tällä hetkellä, Laurikainen summaa.

– Olen viihtynyt Espoossa, pelini on kulkenut hyvin ja halusin jatkaa täällä. Meillä on hyvä joukkue sekä johtoryhmä kasassa ja kaikki on toiminut hienosti. Meillä on joukkueessa hyvä fiilis ja se on parantunut koko ajan. Ollaan kauden mittaan hitsaannuttu enemmän ja enemmän yhteen, ja viime aikoina tulleet voitot ovat auttaneet tässä myös, Rantakari kommentoi.

Tiivola liittyi Bluesin organisaatioon jo B-juniori-ikäisenä kaudella 2010-11 ja teki liigadebyyttinsä 12. syyskuuta 2013. Laurikainen siirtyi Bluesiin täksi kaudeksi WHL-seura Swift Current Broncosin riveistä ja Rantakari Helsingin Jokereista.

Laurikainen ja Rantakari pelaavat tällä hetkellä läpimurtokauttaan Liigassa. Molemmat ovat ehdolla kauden 2014-15 Vuoden tulokas -palkinnon saajaksi.

– Haluan lähettää vielä erityiskiitokset pelaajakoordinaattorillemme Kari Kettuselle Laurikaisen ja Rantakarin löytämisestä Bluesiin, Ahola kiittelee.

Kuva: Blues.fi

 

AnaGonda