Urheilu

Espoo Blues ja Kiekko-Vantaa strategiseen yhteistyöhön

Liigajoukkue Espoo Blues ja Mestistä kaudella 2014-15 pelaava Kiekko-Vantaa ovat solmineet laajan yhteistyösopimuksen. Kaudesta 2014-15 käynnistyvän yhteistyön keskiössä on urheilullinen yhteistyö, joka tarjoaa Espoo Bluesin nuorille Liiga-pelaajille tarvittaessa pelikokemusta Mestiksen puolelta ja voi myös avata ovia Liigaan Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen onnistujille.

Espoo Blues ja Kiekko-Vantaa strategiseen yhteistyöhön. (Kuva: Blues.fi)

Espoo Blues ja Kiekko-Vantaa strategiseen yhteistyöhön. (Kuva: Blues.fi)

”On erittäin hienoa päästä käynnistämään historiallinen yhteistyö Kiekko-Vantaan kanssa tänä vuonna. Näemme yhteistyön ainutlaatuisena mahdollisuutena viedä eteenpäin Blues-brändiä kokonaisvaltaisesti pääkaupunkiseudulla”, kommentoi Espoo Bluesin toimitusjohtaja Mika Rautio.

“Espoo Bluesin ja Kiekko-Vantaan välinen yhteistyö on loistava asia meille. Yhteistyön ansiosta nuorille pelaajille löytyy nyt valmis kehityspolku”, kommentoi Espoo Bluesin General Manager Peter Ahola.

Osana yhteistyötä Espoo Blues tarjoaa Kiekko-Vantaalle työkaluja seuran markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen. Lisäksi yhteistyö näkyy Kiekko-Vantaan uudistuvassa visuaalisessa ilmeessä, ja kaudesta 2014-15 alkaen Kiekko-Vantaa pelaa Espoo Bluesin Liigajoukkueen peliasusta tutuissa sinikeltaisissa väreissä.

”Urheilullinen yhteistyö Espoo Bluesin kanssa mahdollistaa Kiekko-Vantaan junioreille katkeamattoman pelaajapolun junioreista Mestiksen kautta Liigaan asti. Tämä on erittäin merkittävä asia, kun ajatellaan meidän toimintaa nuorten pelaajien kehittäjänä. Markinoinnin ja myynnin yhteistyö Espoo Bluesin kanssa avaa meille entistä laajemman toimintaympäristöverkoston sekä auttaa näiden toimintojen kehittämisessä”, kommentoi Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu.

Espoon Blues tiedote
Kuva: Blues.fi

AnaGonda