Urheilu

Eric Perrinin ja JYPin yhteistyö huipentuu tähän kauteen

JYP ilmoitti, että Eric Perrinin pitkä ja ansiokas JYP-ura huipentuu tähän kauteen. Perrin jatkaa uraansa muualla. JYP ja Eric Perrin ovat päätyneet tähän ratkaisuun yhteisymmärryksessä.

perrin-eric.png.600x750_q85_box-98,42,746,852

Eric Perrin ei jatka Jyväskylässä tämän kauden jälkeen. (kuva: Liiga.fi)

JYP ilmoitti, että seuran ja kanadalaiskapteenin Eric Perrin tiet eroavat tämän kauden jälkeen. Perrin johtaa tällä hetkellä Liigann pistepörssiä tehoin 11+39.

− Päätös on syntynyt, joten tulemme nyt ulos. JYP-kannattajilla on oikeus tietää. Tarkoituksena oli, että lopettaa tämän kauden jälkeen, mutta nyt kävi toisin Perrinin kunnon vuoksi. Ei paras päivä JYPin historiassa, yksi aikakausi tulee päätökseensä. Voimme olla ylpeitä ajasta, jonka Perrin oli täällä, totesi JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

Tämä kausi on Perrinille jo kuudes ja kolmena edelliskautena hän on toiminut JYPin kapteenina. Perrin voitti JYP-paidassa mestaruuden kaudella 2010-11.

− Nämä eivät ole jäähyväiset, mutta JYPin kanssa olemme tulleet siihen tulokseen yhteisymmärryksessä, että tiemme erkanevat. Vaikka tämä oli yhteinen, vaikea päätös, haluamme päättää kauden mahdollisimman hyvin. En halua kommentoida jatkoa, mutta haluan jatkaa pelaamista, kertoi Perrin.

− Tullessani tänne halusin jäädä eläkkeelle JYPin pelaajana. En kuitenkaan arvannut pelaavani näin kauan. Tämä on ollut perheellenikin vaikeaa aikaa, mutta vaimoni ymmärtää, että jatkan jos intohimoa riittää. Tunnen oloni mahtavaksi jatkaa uraani.

Perrin on ehtinyt pelata Liigaa JYP:n lisäksi myös Helsingin Jokereissa, Porin Ässissä ja HPK:ssa.

Kuva: Liiga.fi

AnaGonda