torstai 20.06.2019  | Into  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

ENNAKKO: HCIK matkustaa S-Kiekon vieraaksi

kello?!

Suomi-sarjassa HC Indians Kaarina matkustaa lauantaina Seinäjoelle S-Kiekon vieraaksi.
HCIK pelaa tänä viikonloppuna kaksi vieraspeliä, kun ensiksi lauantaina joukkue matkustaa S-Kiekon vieraaksi ja sunnuntaina sarjajohtajan Kajaanin Hokin vieraaksi.

HCIK:n edellinen vierasottelu pelattiin marraskuun 23. päivä Espoossa ja ottelu päättyi espoolaisten hyväksi 6-2. S-Kiekko eilen voitti kotihallissaan D-Kiekkoa numeroin 6-5. Ottelun sankarit olivat S-kiekon maalivahti Antti Makkonen 49 torjunnalla ja puolustaja Janne Pirttimäki tehoin 3+1.

Kaarinalaisten kokoonpano on hieman elänyt viime perjantaisesta niukasta kotitappiosta K-Espoo-ottelun jälkeen. Inkkarilauma lähtee tämän illan peliin kolmenketjun voimin. Kaarinalaisten puolustuksessa nähdään jälleen TUTO Hockeysta lainapelaaja Joona Tala.

S-Kiekko vaihtoi päävalmentajansa Janne Saarenpään viime keskiviikkona. Nykyään S-Kiekon valmennuksesta vastaavat Marko Haapala ja Mika Hormalainen.

Seinäjokelaiset löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä sijalta kolmantenatoista. S-Kiekko on kerännyt kaksikymmentä pistettä vähemmän kuin seitsemäntenä majaileva HCIK.

HCIK:n maalilla nähdään tänään Kalle Hokkanen. Varamaalivahtina häärii vaihtopenkin portinvartijana Pontus Paakkonen.

LA 08.12. S-Kiekko-HCIK kello 18:00

S-Kiekon ja HCIK:n kohtaaminen Jouppilanvuoren jäähallissa käynnistyy kello 18:00. Ottelua on mahdollista seurata myös Ruutu + -palvelun kautta. Ottelua voi myös seurata pelkästään Tilastopalvelun kautta.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.