tiistai 19.11.2019  | Liisa, Elisa, Eliisa, Liisi, Elisabet, Elise  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

ENNAKKO: HCIK matkustaa D-Kiekon vieraaksi Jyväskylään

kello?!

Tänään Jyväskylässä kohtaavat D-Kiekko-HCIK välisessä ottelussa. Ottelu alkaa kello 15:30.
HCIK pelaa tänään vieraissa D-Kiekkoa vastaan LähiTapiola Areenalla kello 15:30 ja tuttuun tyyliin nähtävissä Ruutu+ -palvelussa. Eilen lauantaina HCIK pelasi kotona voitotkaan ottelun Raahe-Kiekkoa vastaan numeroin 3-1. Kun vuorostaan D-Kiekko kävi eilen hakemassa kolme pistettä Hollolasta HC Giantsin vieraan numeroin 0-7. Tuon ottelun pistesankari oli hyökkääjä Olli Hakala 2+1 tehopistein ja nollapelin pelannut Manu Lähteenmäki.

Kaarinalaisilla on tällä hetkellä kahden ottelun vierasvoittoputki päällä, kun voittivat 26.10. Huntersin Porvoossa 1-2 voittomaalikilpailun jälkeen ja 3.11. Raahe-Kiekon 6-1.

HCIK:n kokoonpanoon on tehty muutamia pieniä muutoksia eiliseen peliin nähden. Eemeli Tenho siirtyy nelosketjusta kakkosketjuun Roni Hermosen ja Henry Seipellin kanssa, kun vuorostaan Mikke Laurila siirtyy kakkosketjusta nelosketjuun. Maalissa aloittaa tutusti Kalle Hokkanen.

SU 18.11. D-Kiekko – HCIK kello 15:30

Ottelu alkaa sunnuntaina LähiTapiola Areenalla ja kiekko putoaa jäähän kello 15:30. Ottelua on mahdollista seurata Ruutu + -palvelun kautta. Ottelua voi myös seurata pelkästään Tilastopalvelun kautta.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.