Urheilu

Elomo, Lehtinen ja Seikola TUTO Hockeyn paitaan

Mestisjoukkue TUTO Hockey on kiinnittänyt ryhmäänsä kolme uutta pelaajaa, kun hyökkääjät Teemu Elomo ja Oskari Lehtinen sekä puolustaja Markus Seikola liittyvät joukkueeseen.

Vasemmalta hyökkääjät Oskari Lehtinen ja Teemu Elomo, sekä puolustaja Markus Seikola TUTO Hockey paitaan. (Kuva: Tutohockey.fi)

Vasemmalta hyökkääjät Oskari Lehtinen ja Teemu Elomo, sekä puolustaja Markus Seikola TUTO Hockey paitaan.
(Kuva: Tutohockey.fi)

Hyökkääjät Teemu Elomo, 37, ja Oskari Lehtinen, 21, ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen ja  sekä 33-vuotias puolustaja Markus Seikola liittyy mukaan TUTOn harjoitusvahvuuteen.

Elomo on voittanut jääkiekkourallaan mm. 18- ja 20-vuotiaiden maailmanmestaruudet, A-, B- ja C-junioireiden suomenmestaruudet. Hänellä on myös kolme aikuisten sarjasta kolme suomenmestaruutta sekä Ranskan mestaruus. Hän on pelannut myös urallaan Unkarin pääsarjassa sekä Slovakian kakkossarjassa. Hän on TUTO Hockeyn päävalmentajan Miika Elomon pikkuveli.

Hyökkääjä Oskari Lehtinen on tutolaisille tuttu pelaaja jo viime kaudelta, kun mies nakutti 38 ottelussa 12+7=19 tehopistettä. Lehtinen kävi myös viiden pelin ajan lainalla Porin Ässissä. Kuluvan kauden alun huiman laukauksen omistava ”Leke” pelasi Ruotsin Division 1:ssä, mutta palaa nyt takaisin TUTO Hockeyhin.

Puolustaja Markus Seikola harjoitusvahvuuteen

Viime vuosina loukkaantumisista kärsinyt puolustaja Markus Seikola on pelannut tällä kaudella neljä ottelua VG-62:n paidassa Suomi-sarjaa. Oikealta ampuva puolustaja on pelannut SM-liigassa 563 ottelua TPS:n, Pelicansin, Ilveksen ja HPK:n paidassa. Ruotsissa laitilalainen on edustanut Frölundaa sekä Södertäljeä. SM-liigan puolustajien maalipörssin Seikola on voittanut neljästi kausina 2008-09, 2009-10, 2011-12 ja 2012-13.

– Seikola on pelannut sekä harjoitellut syksyn ja on nyt valmis hyppäämään joukkueen mukaan. Markus harjoittelee mukanamme viikon ja sen jälkeen katsomme, mikä on lopputulos. Seikola on innostunut mahdollisuudesta lähteä tuttujen valmentajien projektiin mukaan, kertoo TUTO Hockey urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola turkulaisseuran verkkosivuilla.

Kuva: Tutohockey.fi

Jokkeri