Elektronisen urheilun menestysjoukkue ENCE ja pelituolivalmistaja noblechairs yhteistyöhön

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store on sopinut korkealuokkaisista pelituoleista tunnetun noblechairsin ja suomalaisen elektronisen urheilun saralla menestystä niittäneen ENCEn välisestä yhteistyöstä.
Yhteistyön myötä ENCE siirtyy käyttämään noblechairs-pelituoleja osana pelirutiinejaan ja myöhemmin tullaan myös julkaisemaan ENCE-tuotemerkillä varustettuja pelituoleja.

Ammattilaistasolla e-urheilijat pelaavat työkseen, mikä tarkoittaa useita tunteja päivässä pelikoneiden ääressä vietettyä aikaa. Tällöin korostuu hyvä istuma-asento ja yleinen työergonomia. Kun pelitunteja kertyy paljon joko työn tai harrastuksen nimissä, on tärkeä kiinnittää huomiota istuinmukavuuteen ja siihen, miten tuoli tukee vartaloa. Huonossa asennossa lihakset kipeytyvät ja se voi aiheuttaa huonoa ryhtiä ja jopa loukkaantumisia.

Korkealuokkaisten valmistusmateriaalien ja huolellisen muotoilun ansiosta noblechairs-pelituolit tekevät istumisesta miellyttävää ja tervettä. Samalla pelituolit myös tuovat silmäniloa upealla muotoilullaan ja värivalinnoillaan.

– Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöstämme noblechairsin kanssa, sillä he ovat aidosti innostuneita ja kiinnostuneita elektronisesta urheilusta. noblechairs valmistaa tuotteita, jotka ovat samalla laadukkaita sekä ilo silmälle. Meille on ehdottoman tärkeää, että yhteistyökumppanimme kannattaa samoja arvoja kuin mekin. Odotamme jo innolla uusia ENCE-tuotteita, kommentoi ENCEn markkinointipäällikkö Joona Leppänen.

Urheiluautojen istuimista innoituksensa saaneet noblechairs-pelituolit korostavat hyvää ergonomiaa, oikeanlaista istuma-asentoa, huippulaadukkaita materiaaleja ja eleganttia näyttävyyttä. Kaikkien tuolien selkäosat tukevat hyvin istumista ja ovat samalla tyylikkäitä. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Istuinosien kestävät pehmusteet tukevat vartaloa erinomaisesti.

– Yhteistyömme ilahduttaa, sillä jaamme työllemme omistautumisen ja voittamisen mentaliteetin. Uskomme yhteistyömme synergiaetujen vahvistavan markkina-asemaamme ja tuotantoamme upeiden erikoistuolimalliemme suhteen. Halu menestyä laatustandardeista tinkimättä tekee tästä yhteistyöstä menestystarinan, kommentoi noblechairsin toimitusjohtaja Toni Sonn.

Pelituolit valmiiksi koottuna ja kotiinkuljetuksella

Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi nyt lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta. Jimm’s PC-Storen noblechairs-pelituolivalikoima löytyy TÄÄLTÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *