Digi

DURACELL tuo valoa mökkielämään

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group on aloittanut DURACELL-lamppujen ja muiden valaistustuotteiden pohjoismaisena päätukkurina.
Duracell-Group
DURACELL LIGHTING -tuotevalikoimaan kuuluu LED-lamppujen lisäksi taskulamput, polkupyörävalot ja puutarhavalot. Näistä erityisen ajankohtaisia ovat puutarhavalot, jotka sopivat erinomaisesti myös kesämökeille. DURACELL tarjoaa useita erilaisia aurinkokennoilla varustettuja LED-valoja mökkipolkujen valaistukseen. Esimerkiksi ulkonäöltään kiveä muistuttava LED-valo luo tunnelmaa puutarhaan huomaamattomasti ilman erillistä sähkönsyöttöä. DURACELL-turvavalot tuovat puolestaan valoa ja turvaa pimeälle mökkiterassille aurinkovoimalla ja liikkeentunnistuksella.

DURACELL LIGHTING -tuotemerkin lisenssinhaltija ja Jiawei Groupiin kuuluva VIDIS GmbH on nimittänyt Aurora Groupin pohjoismaiseksi päätukkurikseen. Tämä lisää merkittävästi DURACELL-valaistustuotteiden myyntiä ja näkyvyyttä Pohjoismaissa.

– Olemme iloisia pitkäjänteisestä strategisesta yhteistyösopimuksesta Aurora Groupin kanssa. Heidän paikallinen läsnäolo ja kattava pohjoismainen myyntiverkosto kasvattavat myyntiämme ja parantavat näkyvyyttämme. Pääsemme palvelemaan asiakkaitamme paremmin tarjoamalla yhden hankintakanavan kaikille DURACELL-valaistustuotteille, sanoo Jiawei Technologyn Euroopan johtaja Roar Seeger.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä Aurora Groupin kanssa. Olemme vakuuttuneita, että kaikki nykyiset asiakkaamme hyötyvät Auroran kehittyneestä logistiikasta, myyntiorganisaatiosta ja erinomaisesta palvelutasosta. Kumppanuus tuo valtavasti synergiaetuja molemmille organisaatioille ja turvaa laajan DURACELL-näkyvyyden kaikkialla Pohjoismaissa, kommentoi Vidis GmbH:n Pohjois- ja Keski-Euroopan myyntijohtaja Henrik Hagedal Andersen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme aloittamaan pitkäjänteisen yhteistyön Jiawei Groupin kanssa. Johtavana LED- ja aurinkokennovalmistajana Jiaweilla on modernit ja huipputekniset tuotantolaitokset sekä poikkeuksellinen tekninen osaaminen. Nämä yhdessä maailmanluokan DURACELL-tuotemerkin kanssa tarjoavat upean mahdollisuuden tuoda kuluttajille laadukkaita valaistustuotteita, sanoo Aurora Groupin toimitusjohtaja Bent B. Madsen.

Kaikille nykyisille asiakkaille tiedotetaan muutoksesta suoraan ja siirtymä Vidis GmbH:lta Aurora Groupille tapahtuu tämän vuoden kuluessa.
Duracell-LED-Pathway (5)

Jokkeri