Digi

Dog & Bonelta maailman ensimmäiset etähallittavat Bluetooth-riippulukot

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Dog & Bonen langattomasti hallittavat Bluetooth-riippulukot. Uusi innovaatio lisää seurantatyökalun ansiosta turvallisuutta ja vähentää tarvetta avainten kantamiselle.

Dog & Bone LockSmart ja Dog & Bone LockSmart Mini ovat saatavilla 114 ja 94 euron kuluttajahinnoin.

Dog & Bone LockSmart ja Dog & Bone LockSmart Mini ovat saatavilla 114 ja 94 euron kuluttajahinnoin.

Älypuhelimista on tullut arjen tärkeimpiä työkaluja. Olipa kyse viestinnästä, laskujen maksamisesta tai nettikäytöstä, tehtävät ja tarpeet hoituvat helposti muutamalla sormenpainalluksella. Dog & Bone LockSmart hyödyntää älypuhelimia myös Bluetooth-riippulukkojen hallintaan jättäen näin isot ja painavat avainniput historiaan.

Dog & Bone LockSmart -riippulukot käyttävät luotettavaa ja turvallista älypuhelinsovellusta, jolla lukko on avattavissa langattomasti Bluetooth-yhteyden avulla. Sovelluksessa lukon avaamiseen vaaditaan sormenjälkitunnistus tai salasana.

Sovelluksella onnistuu usean lukon hallinta ja lukon käyttöoikeuksien antaminen muille käyttäjille. Sovelluksessa on myös seurantatoiminto, josta voi helposti tarkistaa missä lukko on viimeksi ollut, koska sitä on käytetty ja kenen toimesta.

Dog & Bone LockSmart -riippulukot ovat oivallisia kellarin, kesämökkien ja pukukoppien oviin tai vaikkapa polkupyöriin. Riippulukkoja on kahta eri versiota: hopeanpunainen LockSmart ja LockSmart Mini, jota saa punaisena, sinisenä ja mustana.

Molemmat lukkomallit ovat tyylikkäitä ja lujatekoisia. Valmistusmateriaaleina on käytetty alumiinia ja ruostumatonta terästä. LockSmart-riippulukot ovat säänkestäviä ja toimivat aina -20 pakkasasteesta jopa 60 asteen lämpötiloihin asti.

Dog & Bone LockSmart -riippulukot käyttävät 128-bittistä salaustekniikkaa ja Bluetooth 4.0 -teknologiaa. Näin käyttäjä voi varmistua, ettei kukaan voi käyttää luvatta LockSmart-lukkoa. Lukon yhdysrakenteinen akku kestää jopa 12 kuukautta yhdellä latauksella. Lukon akun lataaminen puolestaan onnistuu helposti mukana tulevalla usb-kaapelilla.

Dog & Bone LockSmart -sovellus on ladattavissa Google Play -palvelusta Android-älypuhelimille ja AppStore-kauppapaikasta iPhone-älypuhelimille.

Lisätietoja

Aurora Group -Finland: Dog & Bone
Dog & Bone – bluebooth padlock

AnaGonda