Digi

Dog & Bonelta etähallittava Bluetooth-riippulukko matkoille

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin matkalaukkuihin sopivan ja langattomalla Bluetooth-yhteydellä hallittavan Dog & Bone LockSmart Travel -riippulukon.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Älypuhelimet ovat arjen tärkeimpiä työkaluja. Olipa kyse viestittelystä, laskujen maksamisesta tai nettikäytöstä, asiat hoituvat helposti muutamalla sormenpainalluksella. Dog & Bone LockSmart Travel hyödyntää älypuhelimia myös matkakäyttöisten Bluetooth-riippulukkojen hallintaan.

Dog & Bone LockSmart Travel -lukko on saatavana välittömästi 79 euron kuluttajahintaan.

Dog & Bone LockSmart Travel -lukko on saatavana välittömästi 79 euron kuluttajahintaan.

Dog & Bone LockSmart Travel -riippulukko käyttää luotettavaa ja turvallista älypuhelinsovellusta, jolla lukko on avattavissa langattomasti Bluetooth-yhteyden avulla. Sovelluksessa lukon avaamiseen vaaditaan sormenjälkitunnistus tai salasana. Erillistä fyysistä avainta ei tarvita.

Dog & Bone LockSmart Travel on oivallinen valinta matkaajalle, joka haluaa lukita matkatavaransa luotettavasti. Sovelluksen ansiosta lukon omistaja saa älypuhelimeensa tiedon siitä, milloin matkalaukku on saapunut liukuhihnalle. Riippulukko on myös Transport Security Administrationin eli TSA:n hyväksymä. Tämän ansiosta lentokenttien turvahenkilökunta voi aukaista ja tarkistaa laukun sisällön lukkoa tai matkalaukkua vahingoittamatta.

Riippulukon akunvaraus kestää jopa vuoden yhdellä latauksella. Akku voidaan helposti ladata mukana tulevalla usb-kaapelilla. Riippulukko täyttää myös kansainväliset matkaturvallisuusstandardit.

Dog & Bone LockSmart Travel -riippulukko on saatavana punaisena, sinisenä ja mustana. Dog & Bone LockSmart -sovellus on ladattavissa Android- ja iPhone-älypuhelimille.

Jokkeri