perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Devil May Cry 5 -toimintapelin demo saapuu tänään pelattavaksi

kello?!

PAN Vision Finlandin jakeleman ja Capcomin julkaiseman Devil May Cry 5 -toimintapelin pelattava demo saapui tänään pelattavaksi Xbox One -pelikonsolille.
Tämä kuuma, seksikäs ja tyylikäs Devil May Cry 5 -toimintapeli demo tarjoaa pelattavaksi nuoren demonimetsästäjä Neron. Red Grave Cityn kaduilla hän kohtaa useita riehaantuneita demoneja, kuten valtavan Mighty Goliath -paholaisen, hyvän ja pahan ikuisessa taisteluissa toisiaan vastaan. Sekä Nero että hänen ystävänsä, asetaiteilija Nico joutuvat hyödyntämään ainutlaatuisia erikoisaseitaan ja taitojaan vastassaan toinen toistaan vahvempia ja armottomia demoneita.

Devil May Cry 5 -toimintapelin adrenaliinipitoinen pelidemo antaakin oivan kuvan pelin upeasta grafiikasta, nopeatempoisesta toiminnasta ja kehittyneestä taistelumekaniikasta. Demo on ladattavissa Xbox Marketplace -kauppapaikasta.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Peli julkaistaan sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 8. maaliskuuta 2019.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.