Digi

Denon HEOS 1 soittaa kesähitit sateessa ja paisteessa

Maailman johtava kodin viihdelaitteiden valmistaja, Denon laajentaa usean huoneen musiikkijärjestelmäänsä pienikokoisella ja helposti liikuteltavalla HEOS 1 -verkkokaiuttimella. Erillisellä HEOS 1 Go Pack -lisätarvikepaketilla kaiutin sopii myös liikuteltavaan ulkokäyttöön.
HEOS1_Lifestyle2
Viime vuonna julkistettu Denon HEOS on laadukas usean huoneen musiikkijärjestelmä, joka liitetään olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon. Kehittyneiden verkkotoimintojen ansiosta musiikin jakaminen onnistuu helposti huoneesta ja kaiuttimesta toiseen. HEOS-musiikkijärjestelmän äänentoistoa hallitaan älypuhelimilla tai tablettilaitteilla, jotka tekevät käytöstä erittäin helppoa.

Nyt julkistettu HEOS 1 -verkkokaiutin soveltuu hyvin esimerkiksi pienemmän huoneen tai terassin yksittäiseksi kaiuttimeksi. Vastaavasti kahdella HEOS 1 -kaiuttimella voidaan luoda isompaankin huoneeseen aito stereoääni. Miellyttävästi muotoillun kaiuttimen kautta voi kuunnella esimerkiksi Spotifyn ja Deezerin suoratoistoa tai älylaitteille, tietokoneille ja NAS-verkkolevyille tallennettua musiikkia. Kappaleiden valinnat, äänenvoimakkuuden säätö ja muut toiminnot sujuvat kätevästi älylaitteiden HEOS-sovelluksella.

Ulkokäyttöiseksi HEOS 1 taipuu helposti, kun käyttöön otetaan kaiutinta varten luotu HEOS 1 Go Pack. Tämä lisätarvikepaketti sisältää kuuden tunnin akun, Bluetooth-sovittimen ja kaiuttimen liittimiä suojaavan vesitiiviin roiskesuojan. Näin kaiutinta on turvallista käyttää myös paikoissa, joissa roiskuva vesi voisi muuten olla kaiuttimelle haitaksi.

Hinta ja saatavuus

HEOS 1 ja HEOS 1 Go Pack tulevat saataville kesän aikana mustana ja valkoisena 249 ja 99 euron suositushinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

AnaGonda