Urheilu

Denis Godla ja Kristaps Bazevics Hermekseen

Kokkolan Hermes vahvistuu neljällä uudella pelaajalla, joista kaksi tulee loppukauden sopimuksilla ja kaksi Vaasan Sportista toistaiseksi olevilla lainasopimuksilla.
Godla-Getty
Viime vuodenvaihteessa jääkiekon MM-kilpailuissa urheilukansaa ihastuttanut Slovakialainen Denis Godla saapuu Kokkolaan loppukauden kestävällä sopimuksella. Godla valittiin U20 MM-kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi (MVP) sekä parhaaksi maalivahdiksi. Godla johdatti Slovakian turnauksessa sensaatiomaisesti pronssille. Godla pelasi turnauksessa 7 ottelua torjuntaprosentilla 92.6%. Viime kaudella maalivahti edusti seurajoukkuetasoilla KHL- seura Slovan Bratislavaa ja Slovakian liigassa SHK Pietanyn joukkueita.

– Lähtöajatus oli jo huhtikuussa se että haluamme vahvan maalivahtikaksikon Kokkolaan, koska pelaamme kuitenkin vaativassa sarjassa vähintään 50 ottelua. Nyt Denis Godlan tulon myötä kaksikkomme on kilpailukykyinen.

– Mestis on laadukas jääkiekkosarja ja se tiedetään myös muualla maailmassa. Denis Godla tulee Kokkolaan harjoittelemaan ja kehittymään maalivahtina, urheilujohtaja Pasi Tuukkanen kertoo.

Latvialainen puolustaja Kristaps Bazevics saapuu Kokkolaan vahvistamaan Hermeksen puolustusosastoa. 185cm/90kg raamit omaava puolustaja pelasi viime kauden Porin Ässien A- Nuorissa 47 ottelua tehoin 9+17=26.

– Bazevics tuo laajuutta ja vaihtoehtoja kokoonpanoomme. Viime kauden teholukema +37 A- Nuorten liigasta kertoo että Bazevics oli pelin ytimessä kun katsotaan puolustajan toimenkuvaa

Yhteistyöseura Vaasan Sportista Kokkolaan tulee toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla keskushyökkääjät Tommi Tikka ja Aleksi Rekonen. Tikka pukee Hermes paidan ensimmäisen kerran ylleen SaPKo vierasottelussa. Rekonen pelasi Hermeksen riveissä jo kotipelissä JYP- akatemiaa vastaan. Lisäksi Maalivahti Timo Niemi vahvistaa Hermeksen maalivahtiosastoa perjantain SaPKo ottelussa.

Jos ei video ei näy, katso se tästä.

Kuva: rantsport.com

AnaGonda