sunnuntai 19.05.2019  | Emilia, Emma, Emmi, Milla, Milja, Milka, Mila, Amalia  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Cthulhu-teemainen The Sinking City -seikkailupeli julkaistaan 27. kesäkuuta

kello?!

Kauhutunelmainen The Sinking City -kauhuseikkailupeli julkaistaan 27. kesäkuuta 2019 sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille.
PAN Vision Finlandin jakelema ja Bigben Gamesin julkaisema kauhutunnelmainen The Sinking City -kauhuseikkailupeli julkaistaan 27. kesäkuuta 2019. Peli ilmestyy PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneelle.

Kauhukirjailija H.P. Lovecraftin luomiin tarinoihin ja myytteihin perustuva seikkailupeli vie pelaajat hulluuden äärelle maailmassa, joka uhmaa todellisuuden lainalaisuuksia. Peli keskittyy tutkimiseen ja nivoutuu sekä keskeisten hahmojen että outojen tapahtumien ympärille. Pelin on tehnyt aiemmistakin Cthulhu-kauhuviittauksista ja -tarinoista sekä Sherlock Holmes -tutkimuspeleistä tuttu Frogware. Lovecraftin suosima 1920-luku on vahvasti läsnä pelissä erilaisine aseineen, varusteineen ja kulkuneuvoineen. Pelaaja pääsee tutkimaan pelimaailmaa sekä jalan että veneellä ja sukeltamalla. The Sinking City tarjoaa myös runsaasti lisäpeliarvoa uusille pelikerroille, sillä erilaiset ratkaisutavat johtavat erilaisiin loppuihin pelaajan päätösten perusteella.

The Sinking City -kauhuseikkailupelin esittelyvideo
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.