Pelinurkka

Cthulhu-teemainen kauhuseikkailupeli The Sinking City on ilmestynyt

Bigbenin julkaisema The Sinking City -kauhuseikkailupeli on ilmestynyt kauppoihin.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
The Sinking City -kauhuseikkailupeli on saatavana PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille.
1920-luvulle sijoittuva The Sinking City on toimintaa ja etsivätyötä toisiinsa yhdistelevä seikkailupeli, jossa ylimaallinen kauhu on alati läsnä. Kirjailija H.P. Lovecraftin luomaan Cthulhu-myyttiin perustuva peli vie pelaajaan maailmaan, jossa todellisuus sekoittuu aisteja sekoittavaan toismaailmallisuuteen ja kauhua herättävien olentojen palvontaan.

Pelaaja ohjaa yksityisetsivä Charles Reedia, joka on saanut toimeksiannon tutkia Massachusettsin osavaltiossa sijaitsevaa Oakmontin kaupunkia. Yliluonnollinen tulva riivaa kaupunkia ja sen ympäristöä, eivätkä edes sen asukkaat ole välttyneet kaikkea ympäröiviltä voimilta. Mikä ihmettä kaupunkia riivaakaan, sen ratkaisemiseen eivät riitä luodit ja nyrkit.

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa Reed vastata piinaavan ja kauhistuttavan seikkailunsa aikana. Samalla Reed joutuu alati kamppailemaan mielenterveytensä kanssa, sillä mieltä raastavat näyt ravisuttavat etsivää lisääntyvissä määrin. Pelaaja joutuukin kiperien valintatilanteiden eteen matkansa aikana, sillä tehtävä on vaikea, ellei peräti mahdoton.

Kauhuvetoinen The Sinking City -seikkailupeli julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 27.6.2019. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri