tiistai 22.01.2019  | Visa  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Critical Ops tavoittaa miljoonaa pelaajaa päivittäin

Julkaistu: 09.02.2018 kello 10:06
  171 luettu  Kommentit: 0

Kajaanilainen pelistudio Critical Force vahvisti, että sen elektroniseen mobiiliurheiluun soveltuvalla Critical Ops -pelillä on yli miljoona päivittäistä pelaajaa.

Critical Ops -peliä on ladattu tähän mennessä yli 34 miljoonaa kertaa. Critical Ops on ollut yhteisön tukema moninpeli heti alusta alkaen ja sillä on aina ollut aktiivinen seuraajakunta eri sosiaalisen median kanavissa. Critical Opsilla on nyt yhteensä yli puoli miljoonaa seuraajaa sen eri sosiaalisen median kanavat yhteen laskettuna. Ehkä vielä uskomattomampaa on pelin suosio YouTubessa, jossa eri vaikuttajat ovat julkaisseet yli puoli miljoonaa Critical Ops -videota! Niin ikään Critical Opsin Discord-palvelin on yksi suosituimpia lajissaan yli 54 000 jäsenellä.

– Vuosi 2017 oli meille ilmiömäinen monella tavalla. Pelistämme tuli yksi elektronisen mobiiliurheilun standardeista ja samalla työntekijämäärämme yli nelinkertaistui. Olemme innoissamme kuluvasta vuodesta ja meillä on monia merkkipaaluja edessämme, kuten vaikkapa Critical Opsin virallinen julkaisu, kommentoi Critical Forcen toimitusjohtaja Veli-Pekka Piirainen.

Critical Ops iOS trailer
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

Avainsanat: , Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.