Musiikki

Cheek ensimmäistä kertaa Ilosaarirockiin

Rap-artisti Cheek ilmoitti tänään esiintyvänsä Ilosaarirockissa heinäkuussa ja kyseessä on ensimmäinen kerta kun Cheek esiintyy Rokissa. Muut tulevan kesän festivaalin varmistuneet esiintyjät ovat tanskalainen Volbeat ja brittiläinen The 1975.

Cheek eli Jare Henrik Tiihonen esiintyy ensi heinäkuussa Ilosaarirockissa ensimmäistä kertaa.
Cheek on tällä hetkellä ylivoimaisesti Suomen suurin artisti. Cheek kiertää alkuvuodesta Suomen kaikkien aikojen laajimmalla jäähallikiertueella, johon on myyty yhteensä 75 000 lippua ja tänään vuorossa on loppuunmyyty Joensuun jäähalli.

– Vuonna 1984 Ilosaarirockissa esiintyi Dingo ja silloin luultiin, ettei Suomeen koskaan enää tule yhtä isoa artistia. Cheek on pannut paremmaksi. Hienoa saada Suomen suurin artisti Suomen parhaalle festarille, myhäilee Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.

Ilosaarirock järjestetään 15.-17. heinäkuuta Joensuun Laulurinteellä. Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä, Lippupisteessä ja Joensuussa levykauppa Levy-Eskoilla. Lisää ohjelmaa julkaistaan perinteiseen tapaan Sulon päivänä 13. helmikuuta. Samalla ilmoitetaan lopullinen lippujen hinta ja myyntiin tulevat myös päiväliput. Tällä hetkellä Ilosaarirockin kahden päivän festivaalilipun saa viime kesää edullisemmalla 95 euron hinnalla.

AnaGonda