Pelinurkka

Capcomilta Street Fighter V -julkaisutraileri

Street Fighter V:n reilu minuutin mittainen julkaisuvideo esittelee huippusuositun pelisarjan hahmoja sekä pelin ainutlaatuisia ominaisuuksia.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hahmovalikoimassa nähdään sekä sarjan aiemmista osista tuttuja taistelijoita että täysin uusia haastajia. Street Fighter V:n julkaisutraileri esittelee myös erityisen V-mittarin, jota käytetään hahmokohtaisiin taitoihin, vastaiskuihin ja erikoistoimintoihin.

Vuonna 1987 pelihalleista alkunsa saanut Street Fighter -taistelupelisarja on alan elävä legenda. Street Fighter V -pelissä eri teemoin rakennetuilla taistelukentillä kohtaa kaksi erilaista Street Fighter -taistelijaa, joista jokaisella on omat vahvuutensa, taistelutyylinsä ja erikoisvoimansa. Jokaisella pelin kuudestatoista eri taistelijasta on oma historiansa, taustatarinaa henkivä pukeutumistyylinsä ja ainutlaatuiset maneerinsa. Perinteisen kaksinpelin lisäksi luvassa on vahva panostus elektroniseen urheiluun. Street Fighter V tarjoaa verkkomoninpelin, jossa pelaajat voivat ottaa yhteen toistensa kanssa.
StreetFighter5
Street Fighter V julkaistaan PlayStation 4 -pelikonsolille ja PC-tietokoneille 16. helmikuuta 2016. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Jokkeri