tiistai 25.06.2019  | Uuno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Capcom julkisti Resident Evil 2 -kauhupelin keräilijänversion

kello?!

Resident Evil 2 -kauhuseikkailun keräilijänversio saapuu myyntiin Suomessa pelin perusversion kanssa samanaikaisesti 25. tammikuuta 2019.

Resident Evil 2 -pelin keräilijänversio on luotu pelisarjan faneille ja se sisältää peruspelin lisäksi ainutlaatuisen lisäosapaketin sekä Resident Evil -teemaisia keräilyesineitä.

Mukana olevia keräilyesineitä ovat 30 senttimetriä korkea Leon Kennedy -figuuri, rajatun erän R.P.D.-avaimet, keräilijänversion laatikko, taidekirja, pelimusiikki-cd, Made in Heaven -rintamerkki ja juliste. Pelissä käytettäviä dlc-lisukkeita puolestaan ovat alkuperäisen pelin ääniraita, Leon Kennedyn asuvaihtoehdot (Arklay-seriffi ja noir), Claire Redfield -asut (armeija, noir ja Elza Walker) ja erikoisaseena Albertin samuraimiekka.

Lisäksi keräilijänversion tai perusversion ennakkoon tilanneet ostajat saavat pelissä dlc-lisäetuina erikoisaseena käyttöönsä Chrisin ja Jillin samuraimiekat.

Uusi Resident Evil 2 perustuu nimensä mukaisesti yhteen kaikkien aikojen odotetuimmista jatko-osista. Selviytymiskauhugenren kulmakiveen perustuvana jatkona sen toimintaa ja kauhua toisiinsa yhdistävä kokonaisuus on jättänyt jälkensä historian sivuille. Capcomin omaa RE-pelimoottoria hyödyntävä Resident Evil 2 on täysin alusta luotu kauhukokemus, joka tarjoaa entistä syvemmän tarinan yhdistettynä veret seisauttavaan toimintaan. Hyytävää jännitystä, sykettä nostattavaa selviytymistä ja graafista loistoa on luvassa nykypäivän grafiikoille, ohjaustuntumalle ja äänivaatimuksille päivitettynä kauhuseikkailuna. Entistä realistisempi grafiikka veriefekteineen ja vahingonmallinnuksineen takaa taatusti mieleenpainuvan ja karvaat pystyyn nostattavan pelikokemuksen.

Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Resident Evil 2 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 25. tammikuuta 2019. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.