tiistai 24.09.2019  | Alvar ja Auno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Call of Cthulhu -seikkailupeli julkaistaan Nintendo Switchille

kello?!

Mielen syövereitä kauhulla kutkuttava Call of Cthulhu -seikkailupeli julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille lokakuussa.
PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Call of Cthulhu -kauhuseikkailupeli saa odotetun Nintendo Switch -versionsa 8. lokakuuta. Peli kutsuu tutustumaan myyttisen Cthulhun saloihin ja tutkimaan salaperäistä Darkwater-saaren ympäristöä. Mikä kaikkea ympäristöä ja sen asukkeja riivaakaan, selviää hiljalleen tutkija Edward Piercelle matkan varrella.

Kauhukirjailija H.P. Lovecraftin rakastettuun ja legendaariseen Cthulhu-myytokseen perustuva Call of Cthulhu -kauhuseikkailu rakentuu suurten muinaisten jumalten ja muiden kosmisten kauhujen ympärille ainutlaatuisella tunnelmallaan. Vaarana pelissä eivät ole vain mielipuoliset henkilöt ja toismaailmalliset hirviöt, vaan myös oman mielenterveyden järkkyminen.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Call of Cthulhu on saatavilla sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Nintendo Switch -pelikonsolille peli julkaistaan 8. lokakuuta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.