Pelinurkka

Call of Cthulhu -seikkailupeli julkaistaan Nintendo Switchille

Mielen syövereitä kauhulla kutkuttava Call of Cthulhu -seikkailupeli julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille lokakuussa.
PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Call of Cthulhu -kauhuseikkailupeli saa odotetun Nintendo Switch -versionsa 8. lokakuuta. Peli kutsuu tutustumaan myyttisen Cthulhun saloihin ja tutkimaan salaperäistä Darkwater-saaren ympäristöä. Mikä kaikkea ympäristöä ja sen asukkeja riivaakaan, selviää hiljalleen tutkija Edward Piercelle matkan varrella.

Kauhukirjailija H.P. Lovecraftin rakastettuun ja legendaariseen Cthulhu-myytokseen perustuva Call of Cthulhu -kauhuseikkailu rakentuu suurten muinaisten jumalten ja muiden kosmisten kauhujen ympärille ainutlaatuisella tunnelmallaan. Vaarana pelissä eivät ole vain mielipuoliset henkilöt ja toismaailmalliset hirviöt, vaan myös oman mielenterveyden järkkyminen.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Call of Cthulhu on saatavilla sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Nintendo Switch -pelikonsolille peli julkaistaan 8. lokakuuta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

AnaGonda